Back to Question Center
0

Достъпни ли са услугите за оптимизиране на търсенето с достъпни услуги?

1 answers:

Направете висококачествено съдържание Вашият номер Един приоритет

Първото нещо, което трябва да направите, когато стартирате вашата SEO кампания, е да се съсредоточите върху генерирането на ценно,. Преди да публикувате своите статии, публикации в блогове, бели книги или казуси, уверете се, че преминават над 500-словната марка. Не забравяйте, че при създаването на по-дълги статии е много по-лесно да се ангажирате с читателите и да им предложите реална стойност и удовлетворяващо преживяване. Ангажирането на вашите перспективи с информативното, вълнуващо и подходящо съдържание, от което могат да се възползват, е най-добрият начин да увеличите трафика си и да привлечете нови читатели. Следователно, ако искате вашия сайт да се класира в Google, по-добре е да създадете задълбочено съдържание, което да адресира специфичните нужди и нужди на потребителите - evic mini 60w review.

affordable search engine optimization services

Имайте предвид, че вашата аудитория вероятно ще кликне, ако вашите статии не са подходящи за тях. Статистиката показва, че повече от 70% от читателите са разочаровани, когато уебсайтовете предоставят съдържание, реклами, оферти, промоции, които са неподходящи за тях. Напротив, съдържанието, което отговаря на честите въпроси на читателите, има по-голям шанс да бъде прочетено. Чрез създаването на такова съдържание показвате на вашите читатели, че имате нещо важно да кажете и споделяте с тях. По този начин получавате доверие на читателите и ги мотивирате да станат ваши клиенти.

Не забравяйте, че винаги можете да проверите колко добре е оптимизирано съдържанието на сайта си, като приложите SEO Web Page Analyzer. Тази полезна услуга за SEO е перфектният избор за тези, които се стремят да проверят качеството на съдържанието на уебсайта си от гледна точка на използваемост, достъпност и търсачка.

Оптимизиране на индивидуалните уеб страници

Не може да се отрече, че външни фактори, като например връзки и социални медии,. Въпреки че SEO извън страницата е жизненоважна част от разработката на уеб, не може да се пренебрегне значението на оптимизацията на страницата.

Дългогодишната история на SEO е широко разпространена практика за оптимизиране на отделни уеб страници (HTML код и съдържание специално), за да се класират по-високо и да печелят по-подходящ трафик в търсачките. Ако това звучи твърде преобладаващо и сложно за вас, не се страхувайте. On-page SEO не е ядрена физика, а начинаещите SEO могат бързо да покрият базите си с полезните съвети по-долу:

 • Заглавие таг: Заглавието тагове на уеб страница трябва да бъде ясно и кратко описание на съдържанието на текущата страница. За най-добри резултати въведете целевата ключова дума в заглавието си и я запазете не повече от 70 символа.
 • Описание: Описанията на страници имат значение. Четемото, завладяващо описание е от решаващо значение за получаването на кликване от потребителите от SERP. Съхранявайте до 160 знака или по-малко.
 • Оптимизирани URL адреси: URL адресите на уебсайта Ви трябва да са кратки и подходящи. Уверете се, че те са лесни за четене. Добавянето на основната си ключова дума към URL адресите е отлична идея, тъй като подобна практика помага на читателите да разберат по-бързо какво има на страницата, преди да кликнат.
 • Честота на ключовите думи: Google преглежда колко пъти се появява ключова фраза в уеб страницата. Използването на целевата ключова дума няколко пъти в тялото на публикацията ви е оптимално решение. Инструмент за преценка на плътността на ключовите думи е безплатна услуга за SEO, която можете да използвате, за да прецизирате разпределението на ключови думи в избраната част от съдържанието.

  Вътрешната връзка е жизненоважна тактика за SEO, която не бива да се подценява. С прости думи вътрешните връзки са тези, които сочат към други страници на същия ресурс. Вътрешната връзка е връзка, която преминава от една страница в домейн към друга страница в същия домейн. Надявам се, че го имаш.

  Тези връзки обикновено се използват в главната навигация. Също така, те са много полезни за тези собственици на уебсайтове, които се стремят да установят йерархия на информацията за сайта. Нещо повече, вътрешните връзки спомагат за разпространението на соковете в сайтовете, което е полезно за класирането ви. Чрез вътрешно свързване можете да привлечете вниманието и на двете: търсещите машини и потребителите към определена страница на вашия уеб сайт, което носи редица ползи за SEO.

  Според последните проучвания в наши дни повече от 70% от потребителите на Google предпочитат мобилното търсене за настолни компютри. Тъй като в днешно време повечето търсения се извършват на мобилни устройства, а отзивчивостта на потребителите е решаващ фактор за класирането в алгоритъма на Google, е крайно време да се мисли за мобилния потребителски опит и удовлетвореност.

  Чудите се кой отзивчив уеб дизайн е? Е, отзивчивият дизайн на уебсайта е свързан с поведението на потребителя и околната среда. Тъй като потребителят превключва от своя смартфон към лаптоп, сайтът автоматично трябва да превключва, за да се погрижи за разделителна способност, размер на изображението и скриптови способности.

  Обмислете използването на CSS стилове, регулируеми изображения и пропорционални решетки, за да коригирате съдържанието и разположението на сайта в зависимост от устройството. Не забравяйте, че крайната ви цел е гладкото браузване и четене за мобилни и десктоп потребители.

  search engine optimization services

  Ускоряване на вашия сайт

  Никой не обича чака. Както: търсачките и потребителите обичат уебсайтовете, които бързо се зареждат. Доказано е, че когато даден сайт реагира бавно, потребителите ще го напуснат за около 10 секунди.

  Следователно, следващият път, когато извършите пълен одит на сайта, търсете възможности за ускоряване на уебсайта си. Ако използвате много изображения в статиите и уеб страниците си, ги компресирайте. В случай, че използвате платформа като WordPress, премахнете добавките и премахнете ненужните приставки. Това е най-малкото от това, което можете да направите, за да ускорите нашия сайт.

  Опаковка нагоре

  Макар че ефективната SEO не е евтина, това не означава, че трябва да се откажете да правите свои SEO. Вместо да търсите достъпни услуги за оптимизация на търсенето, се придържайте към посочените по-горе насоки. Те няма да ви струват нито стотинка. Не чакайте повече - стартирайте SEO кампанията си точно сега!

December 22, 2017