Back to Question Center
0

Какво е оптимизирането на търсачките и как работи?

1 answers:

Какво е оптимизация за търсачки? По дефиниция, SEO е изчерпателен набор от техники, насочени към подобряване на количеството и качеството на трафика на страница, който идва от резултатите от органичното търсене.

Какви са ключовите моменти на SEO? За да разберете какво е оптимизирането на търсачките, предлагам предишното определение да бъде разделено на трите основни компонента.

what is search engine optimization

Сума на трафика

Очевидно, колкото повече трафик получавате, толкова по-. Размерът на трафика залага на подходящите хора, които идват на уеб страниците Ви чрез кликвания върху страниците с резултати от търсенето (SERP).

Качество на трафика

По дефиниция качественият трафик означава ангажиране само на посетителите, които действително се интересуват от продуктите или услугите, с които се занимавате - hospedeiro de sites gratis. Няма точка, привличаща посетители от цял ​​свят. Например, няма трафик за качество, когато хората, които търсят софтуер, идват на уебсайта ви, занимаващи се с плодове и зеленчуци, само защото Google им е предложила да го правят.

Органични резултати

Най-често органичният трафик вероятно е всеки естествен трафик,. д. , за които не би трябвало да плащате. Така че, много резултати от търсенето могат да бъдат оформени главно с различни платени реклами, просто обмислете този факт.

Разбиране какво е оптимизация на търсачките, нека да видим как работи. За да бъдем по-прецизни, предлагам кратка проверка често да се използва като основна за начинаещите. Като имате общ преглед по-долу, не се колебайте да копаете по конкретна тема, за която може да се наложи да имате съвети.

Създаване на уеб сайт с оптимизирана структура

Преди да се вгледате по-дълбоко в въпроса, трябва да сте сигурни, че вашите уеб страници са построени по приятелски начин добре индексирани от търсещите роботи. Независимо дали току-що сте пуснали нов уебсайт или просто искате да изтриете текущата си, структурата, благоприятстваща SEO, започва с избора на подходящо име на домейн, с най-добрата организация на съдържанието и техниките за изграждане на връзки.

what is seo

Работете върху твоите творби и помнете: съдържанието е кралят

Само го приемайте за даденост -. И има много специфични променливи за тази тема. Но има само няколко неща, от които се нуждаете най-много - просто се чувствате любопитни за изследването на ключови думи, стандартните практики за създаване на подходящо за SEO съдържание и необходимия набор от специални маркировки, които помагат на търсачките (като самия Google) да "разбират".

Основни положения на място и някои теми, свързани с изграждането на връзки

След като се почувствате уверени в качественото и оптимизирано за SEO съдържание, са готови да се потопите дълбоко във всичко за роботите. txt, просто го прегледайте. Що се отнася до гръбначните теми на изграждането на връзки, препоръчвам да започнете да научавате всичко за котвения текст, да получите по-добро разбиране за процеса на пренасочване. След като бъде направено, препоръчваме да разгледате някои точки от куршуми, като например блогване на гости, печелене на връзки и кога да използвате nofollow. След като ги получите, ще бъдете готови да потърсите някои съвременни теми като оптимизиране на процента на реализация, местни и международни SEO и т.н.

December 22, 2017