Back to Question Center
0

Как да избера подходящите ключови думи за съдържание, за да получите повече посещения на потребителите?

1 answers:

Изборът на правилните ключови думи за уебсайта Ви, за да получите повече посещения на потребители, ще положат известни усилия. Това също ще е отнемаща време. Всеки опит за постигане на съвсем подходящи ключови думи за съдържанието ще бъде награден с голяма възвръщаемост на инвестициите - loose caboose slot game free. В края на краищата няма смисъл да работите твърде много и да плащате много пари, за да създадете най-доброто съдържание, което едва ли е видимо за потребителите в списъка с резултати от търсенето в Google.

Ако просто се чувствате изгубени в морето с ключовите думи за оптимизиране на търсачките и съдържание, аз съм тук, за да ви помогна да направите правилния избор и да имате най-добрите ключови думи за съдържание. Така че, нека да разберете как да създадете безупречно съдържание на уеб страница. Тъй като нашата основна цел е да накарате вашата целева аудитория да я прочете с вълнение, нали? И търсачките, като самия Google, също биха искали това!

content keywords

Правилно съдържание и подходящи ключови думи

Преди всичко, нека дефинираме на английски. Ключовата дума е критично важна дума, използвана от хората за завършване на крайната цел на заявката им за търсене. Глоба. Но какво ще кажете за най-добрия начин да изберете правилните ключови думи за съдържанието за вашия уеб сайт и да се наслаждавате на повече трафик?

Предлагам да направите крачка назад. Нека видим правилния процес на избор на ключови думи за съдържание от гледна точка на вашите потенциални клиенти. В края на краищата те са предназначени да направят практическа употреба на тези ключови думи и ключови фрази. След това много просто, но добре работещо предположение, нека да видим основните подходи за завършване на задачата още от самото начало:

Излезте да попитате вашата целева аудитория

Просто говорете с потенциалните си клиенти, например на социални платформи, спорове в блогове или дискусии по теми в мрежата. Попитайте хората какви препратки обикновено правят към вашите продукти. Чудя се как те обикновено наричат ​​тези продукти или услуги, с които се занимавате. Може да се изненадате с някои реални особености в речника, използван от хората, за да направите заявка за търсене. Накрая се опитайте да видите кои фрази за дълги опашки най-вероятно ще се използват за заявка за заявка, отнасяща се до вашите продукти или услуги.

Продължавайте да търсите в социалните медии

Днес сферата на социалните медии е пренаселена от хора, които търсят онлайн най-много от всичко, от което се нуждаят. И има много дискусии, рецензии, уроци и други полезни неща за вас там. Просто отидете на някои социални връзки, като Twitter или Facebook, просто за да видите какво казват истинските хора в момента и какви ключови думи за съдържание използват, за да се отнасят до темите, които ви интересуват. И не забравяйте да проверите най-трендните теми във вашето местоположение, което би било полезно.

seo keywords

Използвайте инструменти за проучване на ключови думи в съдържателната мрежа

Преди всичко можете просто да използвате формуляра за търсене на Google за автоматично довършване. Искам да кажа, че трябва да започнете да пишете, за да видите най-популярните предложения, предоставени от търсещата машина, според заявките на живи хора. Също така можете да използвате база данни на GooglTrends, за да ви дадем добра представа, която е изключително полезна за избора на правилните ключови думи за съдържание. В края на краищата, препоръчвам да кандидатствате за Wordtracker. Смятам, че това е най-доброто средство за нашата цел, което може да ви покаже голям набор от полезни данни като текущата конкуренция, обема на търсене, като се има предвид вашата територия и много повече.

December 22, 2017