Back to Question Center
0

Колко трябва да изразходвам за платени услуги за SEO?

1 answers:

Има два най-често задавани въпроса: "Колко струват платените SEO услуги?" И "Колко време отнема да се наблюдават първите резултати от SEO?" Ако хората мислят за това, това не е без основателна причина. Не е лесна задача да се оцени оптимизацията на двигателя за търсене, тъй като крайната цена за платените услуги за SEO зависи от броя на причините. Цената на SEO също е пряко свързана с потенциалните награди и индустрията, където бихте искали да популяризирате бизнеса си. Цената на платените услуги за SEO може да варира и поради размера на оптимизацията (глобална, държава, държава, град, град или микро-зона) - novo ray-ban erika. Този фактор, разбира се, ще повлияе на цената на SEO за уникалната ви ситуация.

paid seo service

Днес бих искал да погледна в полза на органичното търсене чрез оптимизация на търсачките, за да даде ясно обяснение на въпроса "Колко струват платените SEO услуги?" Независимо дали ръководите голямо предприятие или местен бизнес, това ръководство ще ви помогне да определите какво трябва да изглежда инвестицията ви в органичното търсене.

Какви фактори могат да определят платените SEO услуги струват?

Има три основни променливи, които трябва да имате предвид при определянето на стойността на SEO. На първо място, това е ситуация (къде се основавате географски), цели (какви са вашите бизнес цели?) И времева линия (колко бързо искате да подобрите?). Всички SEO агенции вземат предвид тези фактори при изчисляване колко платени SEO услуги трябва да струват за вашия бизнес. Това означава, че чрез анализиране на текущото състояние на клиента, разбиране на бизнес целите и определяне на необходимата времева рамка, компания за оптимизиране на търсещи машини може да изчисли цена. Освен това вашата пазарна ниша ще определи цената на платените SEO услуги. Ако спечелите повече от $ 200 от сделка с новия лидер, можете да очаквате да платите по-малко, отколкото ако вашият бъдещ клиент е на стойност хиляди долара. Както експертите по SEO мислят за възвръщаемостта на инвестициите, вашата пазарна ниша може да регулира цената в същата степен. Цената може да бъде по-висока, ако една агенция за оптимизация на бизнеса ще бъде съобразена със стратегията за оптимизиране на уникалната ситуация и конкретните цели на бизнеса.

Типични разходи за платени SEO услуги

За да планирате бюджетирането си, трябва да знаете колко ще трябва да похарчите за услугите за оптимизация. Ето едно проучване на обхвата на разходите според трите основни модела на плащане (месечно / договор / основано на проект).

Месечните услуги за задържане струват приблизително 750 долара - 5 000 долара на месец. Тук разходите за оптимизационни услуги могат да зависят от размера на бизнес нуждите и степента на услугите, предоставяни от агенцията за SEO. Малките компании за SEO, които предоставят ограничен брой услуги за оптимизация, имат по-достъпни цени от пълноценните цифрови агенции. Повечето фирми плащат между $ 2,000 и $ 5,000 на месечни услуги за SEO.

Цената на заплатените по договора SEO услуги е променлива. Наскоро стартираните уеб сайтове и новодошлите в областта на цифровия маркетинг избират договорните SEO услуги като входна точка. Този вид услуги предоставя на собствениците на уебсайтове всички основни техники за оптимизация, анализи и постоянна поддръжка. Договорите за SEO услуги могат да бъдат разделени на услуги за маркетинг на съдържанието (до $ 0,50 на дума), одиторски услуги (от $ 500 до $ 8000 за един проект), одит на профила на връзките (от $ 500 до $ 7,500 на проект) и SMM услуги $ 3500).

Цената на този вид SEO зависи от сложността на проекта и текущата ситуация в уебсайта. Ако даден проект изисква специален опит и оптимизационен софтуер, ценовият индекс за платени SEO услуги расте най-малко с 15%. Повечето проекти струват от $ 1,000 до $ 30,000.

Почасовите SEO консултантски услуги струват от $ 50 до $ 300 на час.

December 22, 2017