Back to Question Center
0

Какво е SEO разходите за всяко насочване по ключови думи?

1 answers:

В днешно време почти всички фирми трябва да решат колко пари трябва да инвестират в оптимизацията на търсачките. Както всеки осъзнава, че SEO е необходимост за оцеляване на бизнеса, те са готови да похарчат най-голяма част от приходите си за оптимизационни услуги. Всеки потенциален онлайн търговец обаче трябва да планира бюджета си. Ето защо е важно той да отговори на въпроса "Колко ще похарчи за SEO?" Разбира се, няма точен отговор по този въпрос - high pr dofollow backlinks. Оптимизацията на търсещите машини не е лесна за измерване, тъй като много маркетингови дейности могат да повлияят на органичния трафик при търсене. Освен това цената на SEO услугите може да зависи от потенциалните награди. Например, класирането на национално ниво за висококонкурентни ключови думи, където разходите за SEO за ключова дума може да са 10 щ.д., ще имат много повече разходи, свързани с нея, отколкото класирането за по-малко конкурентна местна ключова дума. Това означава, че географското местоположение на кампанията Ви за оптимизиране ще окаже влияние върху крайната цена.

seo cost per keyword

В тази кратка статия ще ви отговоря на въпроса "Колко ще похарчите за SEO?". Освен това ще ви дам някои полезни съвети как SEO агенциите работят, за да ви помогнат да получите най-добрите SEO резултати.

За да ви помогнем да изберете най-добрия вариант за бюджетиране за оптимизацията на уебсайта си, реших да ви покажа някои основни модели на плащане, използвани от SEO агенции.

  • Месечни плащания

Според този модел на плащане, трябва да заплатите месечна такса за услуги,. Няма месечни такси за месечен SEO пакет. Трябва само да платите за съгласуван набор от услуги за оптимизация. Месечната такса за SEO е най-удобният начин за плащане, тъй като дава възможност непрекъснато да подобрява класирането на уебсайтовете и да повиши възвръщаемостта на инвестициите. Месечните услуги обикновено включват отчети за анализите, предложението за нова ключова дума, изграждането на връзки и подобренията в съдържанието на сайта.

  • Договорни услуги

Договорни услуги са друг традиционен метод за оптимизация,. Обикновено тези услуги имат фиксирана цена. Обикновено, преди собствениците на уеб сайтове да са готови да се включат в месечен договор, те ще изберат договорни услуги, които искат да завършат. Цялото ценообразуване на услугите, както и разходите за SEO за ключова дума, се поставят на сайта на агенцията за оптимизация. Така че, можете да проверите всичко, преди да направите поръчка. Като пример за договорни услуги, мога да изброя изследване на ключови думи, анализ на конкуренцията и определяне на грешки в уебсайтовете.

seo cost

  • Ценообразуване по проект

тяхната цена може да варира в зависимост от размера на проекта, пазарната ниша и сложността на проекта. Обикновено таксите за проекти са подобни на договорните услуги. Собствениците на бизнеса заедно с агенция за SEO решават обхвата и цената на конкретния проект. Оптимизирането на базата на проекти е най-добрият вариант за местен или наскоро стартиран бизнес, тъй като помага да се подобри присъствието на интернет страницата и да се привлече качествен трафик.

Някои SEO агенции също предоставят консултантски услуги, за да помогнат на собствениците на уеб сайтове да подобрят някои SEO елементи на своите сайтове и да изградят печеливша оптимизация кампания по свой собствен начин. Този тип услуги имат часова такса.

December 22, 2017