Back to Question Center
0

Оптимизация на търсачките и представяне: тези две концепции са неразделни?

1 answers:

Е, аз съм сигурен, че има конкретна връзка между оптимизацията на търсачките и представянето. Но дали тези две понятия наистина са неразделни? Предполагам, че не. За да бъдем по-точни, и двамата бяха неразделни. Но тези времена минаха. Всъщност, преди няколко години имаше нужда от оптимизация на търсачките и представяне, които да се въртят ръка за ръка - customize own logo. Искам да кажа, че стратегията ви за SEO може да бъде приложена само след като сте направили пълно подаване на конкретна търсачка (т.е.д. , трябваше да дадете индивидуално известие, като информирате Google или Bing, че наскоро стартираният Ви уебсайт е готов за индексиране).

search engine optimization and submission

Но сега оптимизацията на търсачките и процедурите за подаване са съвсем различни неща. Искам да кажа, докато централната концепция за SEO остана непроменена, самото представяне сега е често завършено по подразбиране или би било самоуверено. В края на краищата, всичко, от което се нуждаете за изпращане, е само проверка за пълно индексиране от търсещата машина.

Самата процедура никога не е давала място за нещо като "питане" или "разказване" на търсачките, които искате, например, за да бъдете класирани по-високи за някои конкретни ключови думи. Всъщност няма начин да принудите търсачките да включат страниците ви в топ 10 или други позиции в резултатите от търсенето си (поне без да нарушават указанията си, като използват техники за Black-Hat SEO или различни противозаконни схеми да манипулират техните алгоритми за търсене). Само за по-голяма изчерпателност, бихме могли да повлияем върху определена позиция на страницата, като кандидатстваме за реклами с плащане на кликване, за да бъдат показани в първите платени обяви отгоре. Повечето от потребителите, обаче, вероятно ще ги пропуснат в полза на чисто органичните обяви за търсене.

Така че, нека се върнем към темата, за да получим окончателната присъда за оптимизацията и подаването на търсачките. Още веднъж може да се използва ръчна процедура за подаване, за да се даде сигнал, че вашите нови страници са готови за индексиране от роботите. И сега тя върви автоматично при почти всички обстоятелства. За да я проверите и да се уверите, че вашите страници са успешно намерени от търсачките за индексиране, всичко, от което се нуждаете, е да отидете на лентата за търсене, която да я запълни с URL адреса на началната страница на вашия уеб сайт (например www. YouHomePage. COM). По този начин, ако видите страниците си в списъка за търсене, всичко е наред. Така че виждате, че сайтът Ви ще бъде индексиран от Google, дори ако не правите нищо по предназначение, максимум до две седмици. В крайна сметка пълното индексиране (разбира се, в зависимост от броя на вашите уеб страници) отнема около една седмица.

seo and submission

В заключение

Имайте предвид обаче, че има друга процедура, известна като "подаване" или "записване" търсачка. Имам предвид създаването на профила на фирмена страница в Google+. Целта на процедурата е да се предоставят някои предимства чрез изграждане на по-добро доверие и признание от търсещата машина. Хората обаче казват, че завършването на абонамента в Google+ може да продължи да служи за искане на почти незабавен процес на индексиране.

December 22, 2017