Back to Question Center
0

Искам да преместя уебсайта си в Google: ще ми помогне ли да оптимизирам търсенето?

1 answers:

В наши дни все повече и повече хора се осмеляват да започнат своя онлайн бизнес, тъй като те знаят за безбройните възможности на дигиталната маркетингова сфера. Правенето на онлайн бизнес прави хората свободни от скучна офисна работа, дава ги финансово; независимостта и възможността да установите свои собствени правила.

website google search optimization

Въпреки това, по-често, отколкото не, собствениците на уебсайтове завършват с лоши резултати. Нека си представим, че сте създали изцяло проектиран уебсайт, провеждате рекламна кампания и така нататък. Резултатите ви обаче са изключително ниски - computer tecnical questions. Вашите редки потребители не се превръщат в клиенти. За съжаление, нисък трафичен поток означава както за търсачките, така и за потребителите, че сайтът ви не е уважаван. Ето защо те просто се опитват да се придържат към друг сайт във вашата ниша.

Как да помогнете на потенциалните си клиенти да намерят сайта Ви? В тази статия ще намерите някои доказани методи за подобряване на оптимизацията на уеб сайтовете ви в Google.

SEO извън сайта: стратегия за изграждане на връзка

Качественият линк сок от авторитетните домейни служи като глас на препоръка и прави потребителите и ботове за търсене да обърнат специално внимание на вашия сайт. Препратките са най-важните показатели, които определят класацията за търсене на сайта Ви. Трябва да стартирате кампанията си за изграждане на връзка възможно най-скоро, тъй като процесът изисква време и дава първите резултати в рамките на месеци. Търсачите на ботове се нуждаят от време, за да анализират всички връзки към вашия сайт и да направят корекции на своя алгоритъм.

В изграждането на връзки трябва да обърнете специално внимание на качеството на връзките, но не и на тяхното количество. Значителен брой връзки от качествени и неприложими източници най-вероятно ще намалят ранга ви. Съветвам ви да избягвате такива техники за черна шапка SEO като връзка за покупка и свързване на земеделие. Една връзка от орган и реномиран източник ще ви даде няколко пъти повече полза от стотици връзки от качествени сайтовете с продължителност от един ден.

За да проведете кампания за изграждане на популярна връзка, съветвам да създадете блог, където да публикувате качествена информация, която потребителите могат да споделят помежду си. Нещо повече, това е отлична идея да се представяте на редакторите на водещи онлайн списания и да прилагате различни партньорски програми.

website google seo

SEO на място: подобряване на скоростта на зареждане на уебсайта

В повечето случаи потребителите се разочароват, ако трябва да чакат, удължен период. Най-вероятно те затварят уебсайт и продължават. Този малък пропуск в оптимизацията може да доведе до значителни проблеми и да изгуби клиентите си. Ако сайтът Ви се зарежда бавно, той никога няма да бъде високо в търсачките. Адекватното време за зареждане на уебсайта е три секунди. С всяка допълнителна секунда степента на отпадане се увеличава. Ето защо трябва да преразгледате дизайна на уебсайта си и HTML кода. Уеб администраторите съветват елиминирането на флаш дизайн, който се зарежда бавно. Освен това е необходимо да опростите навигацията в уебсайта и да премахнете всички неактивни страници. Можете да проверите времето за зареждане на страниците с безплатния инструмент на Google - Speed ​​Test.

December 22, 2017