Back to Question Center
0

Каква е основната цел на SEO за компания, занимаваща се с малък бизнес?

1 answers:

Днес ще разгледаме SEO като маркетингова тактика специално за малките компании. Ще споделям всичко, което съм научил да работим с десетки проекти за малки бизнес бизнеси. Моята цел е да ви омаловажа знанията, за да направите добре обмислени решения при внедряването на SEO стратегия. Така че, по-близо до точката.

seo of a company

Фокус върху това, което наистина има значение

Истината е, че SEO за малкия бизнес не е толкова трудно, - buy homepage backlink. Можете значително да подобрите класирането си в Google и да привлечете повече посетители на сайта си, като се съсредоточите върху четири основни неща - генериране на подходящо съдържание, избор на правилни ключови думи, оптимизация на място и изграждане на препратки. Нека да разгледаме по-отблизо всеки от тези SEO най-важното.

Четири компонента на успешна малка бизнес SEO кампания:

Избор на ключови думи

Това е отправна точка на малкия бизнес SEO процес. Целта ви трябва да бъде да изберете ключови фрази, които са подходящи за Вашия бизнес. Помислете върху тези термини, които хората въвеждат в полето за търсене, когато правят заявка за търсене. Опитайте се да изберете ключови думи, които не са твърде конкурентни за вашия бюджет. Най-добрият вариант е да се ограничите до около пет, за да започнете. По този начин има по-голям шанс, че ще получите добри резултати при малък бюджет.

Създаване на съдържание

След като приключите с ключови думи, създайте отделна страница със съдържание за всеки от тях. Не забравяйте, че съдържанието, което генерирате, трябва да отговаря на нуждите на целевата Ви аудитория. Опитайте се да направите съдържанието си по-добро от това, което вече е на първата страница за избраните от Вас ключови думи.

Оптимизация на място

Следващата стъпка е да добавите ключовата дума за всяка страница към URL адреса на страницата,. Добавянето на ключови думи в тези места е най-важното нещо, което трябва да направите, тъй като има най-значителен ефект върху класирането ви.


Създаването на ценно съдържание, както и оптимизирането му правилно е само половината от битката. Другата половина е за броя на качествените препратки, които сайтът ви има. За да се нареждате в горната част на търсенето с Google, уебсайтът Ви трябва да има по-подходящи и качествени препратки, отколкото ресурсите, които понастоящем се показват на първата страница, за които тази ключова дума има.

Репликирането на препратките, които тези сайтове вече имат на първата страница на Google, е отлично място за начало. Разберете кои ресурси се свързват с тях и попитайте дали те ще се свързват и с вашия сайт. Друга добра идея е да помолите партньори, клиенти или приятели да се свържат с вашия сайт. Това може да ви помогне да изградите връзки с добре известни фирми и популярни блогъри, чиито уеб сайтове са подходящи за вашите.

seo for small business

Заключение

Трябва да разберете,. Google може да не кредитира препратките, които придобивате в продължение на седмици. Рано или късно класирането ви ще се подобри и ще получите повече посетители на уеб сайта на фирмата си.

December 22, 2017