Back to Question Center
0

Трябва ли да направя SEO за продуктови описания?

1 answers:

През 2017 г. е трудно да се надценява значението на продуктовите описания за електронната търговия. Тези дни най-важното, за което Google се интересува най-много, е опитът на потребителите. Големи търсачки са всичко, за да поставите интересите на потребителя първо.

Днес ще ви кажа как да напишете продуктови описания, които продават - sunsuper pds fees and charges. След като прочетете тази статия, ще можете да генерирате описания, които не само показват клиентите ползите от вашия продукт, но и ги убеждават да купят.

seo product descriptions

Как да напишете SEO-Friendly продуктови описания?

Когато става въпрос за съдържанието на уебсайта, писането на качествени продуктови описания е печеливша. Както казват специалистите по SEO, описанията са прозорци, които позволяват на потребителя да се вгледа в истинската сделка. Ако описанието на продукта може да превърне всеки браузър в купувач, може да се каже, че е идеалното описание на продукта. Когато пишете описания на продуктите си, имайте предвид следните препоръки:

  • Изберете правилните ключови думи

Най- на продукта в описанието веднъж или два пъти, както и в подпозиции. Освен че помагате при SEO, това също така ще помогне на потребителите Ви да разберат какво представлява страницата.

Когато описвате продукта си, бъдете възможно най-точни. Опишете елемента си във всички подробности, посочвайки неговия размер, цвят, материал и други характеристики. Колкото повече информация предоставяте за продукта си, толкова по-добри са шансовете Ви да бъдете високи. Подробните описания помагат на посетителите да определят дали вашият продукт е точно това, което търсят.

Друг начин да направите своя продуктов описание SEO-приятелски е да се използват синоними. Помислете за свързани ключови фрази и ги добавете към описанието си. Това ще помогне на уеб страницата Ви да се класира за редица различни заявки. Не забравяйте, че е по-приятно за потребителите да четат разнообразно, завладяващо съдържание.

  • Създайте уникално и подходящо съдържание

Важно е да се избегне копирането и поставянето на плагиатството. Никога не копирайте описанията на продуктите от производителите. Ако копирате описания от други ресурси, Google ще разгледа това дублирано съдържание и ще ви накаже. Отделете време, за да генерирате качествени и уникални продуктови описания, които се открояват от конкурентите. Осигуряването на високо ниво на оригиналност винаги ще ви върне повече в един електронен магазин. Както вече беше споменато, Google има за цел да подобри практическата работа на потребителите. Търсачката държи под око за ценно съдържание, което може да подобри живота на търсещите. SEO-приятелски продуктови описания не само ще увеличи продажбите си, но също така ще ви държи на върха на търсачката класиране.

seo product page

Помнете златното правило: хората оценяват оригиналното, добре изработено съдържание, което е специално пригодено за тях. Уверете се, че използвате правилните речници и десните времена в описанията си. Проверка на вашите текстове за граматични грешки и грешки също е задължително.

Заключение

Правенето на SEO за описанията на продукти е отлична идея. Когато оптимизирате услугите и описанията на продуктите, правим ресурса ви по-видим за потребителите, които търсят ключови думи, свързани с марката ви, чрез търсачки като Google, Bing и Yahoo.

December 22, 2017