Back to Question Center
0

Как мога да популяризирам продуктите си на Amazon с помощта на SEO?

1 answers:

Amazon е най-голямата платформа за търговия на дребно, където всеки ден милиони хора от цял ​​свят купуват или поръчват нещо. Онлайн търговците, които успеят там, печелят значителни суми, дори не създават уебсайт. Това е най-удобният и ефективен начин за онлайн продажби на дребно с минимални инвестиции в брой. Състезателното ниво е много високо там - the vape shop. Амазон е пренаселено от хора, които биха искали да увеличат приходите си. Ето защо трябва да сте по-добри от вашите конкуренти във всички аспекти и да реализирате SEO продукт на Amazon. Оптимизирането на вашата бизнес страница в Amazon е целенасочена стратегия, която може да има пряко въздействие върху класирането на продуктите ви с органично търсене. Най-предизвикателният аспект на процедурата за оптимизиране на Amazon обаче е стратегията за подаване на продуктово съдържание. Много онлайн търговци се сблъскват с трудностите при адаптирането на своите сметки с алгоритъма за търсене на Amazon, който се нарича A9. Amazon не открива тайната на алгоритъма за класиране, което прави по-трудно достигането до ТОП чрез внедряване на стратегии за оптимизация. Много експерти все още се опитват да намерят какви фактори могат да повлияят на SARP на Амазонка и как да повлияят върху тези фактори. В тази статия ще споделя с вас някои предложения за SEO продукти на Amazon, които могат да ви помогнат да класирате по-високо на тази платформа за търговия.

Преди да започнем да говорим за начините за подобряване на SEO страницата на Amazon, трябва да научим какво е вътрешно и вътрешно. външните фактори са повлияни от класацията на Amazon.

Директните фактори, които влияят върху органичния алгоритъм на Amazon, са уместността на текстовото съвпадение (заглавия, характеристики, описание на продукта), наличност (история на запасите), цена и скорост на продажбите.

Косвените фактори в техния срок включват метода за изпълнение, рецензиите (общия брой отзиви, броя на положителните отзиви и резултата от прегледа), съдържанието на A +, изображенията, рекламите и промоциите.

Сега, когато знаем кои фактори могат да повлияят на класирането на Amazon Organic Search, е време да поговорим за техники за оптимизация, които ще направят вашата бизнес страница видима в Amazon.

Трябва да подобрите откриваемостта на вашите продукти, за да направите своя продукт списък, видим в Amazon. Amazon е система, която се грижи повече за купувачите от продавачите, фокусирайки SERP върху резултатите, а не върху продавачите на тези продукти. От своя страна продавачът е мотивиран да увеличи общия брой сесии на продуктовата си страница, за да получи добри позиции в Amazon SERP и да увеличи приходите. Процесът на кампания за оптимизиране на Amazon включва четири основни етапа - подобряване на откриваемостта на продукта, увеличаване на трафика, увеличаване на продажбите, повишаване на страницата на Amazon продукт на SERP. Възможно е да повлияете на откриваемостта на страницата си на продукт на пазара, като използвате следните техники. Преди всичко трябва да създадете подходящо и добре оптимизирано съдържание за страницата си за продукти. Освен това е от съществено значение да се включи историята на представянето на продажбите, рецензиите на продуктите, количеството на инвентара и цените на земята. Струва си да отбележим, че собствеността върху съдържанието на Amazon може да бъде споделена. Ето защо нямате никакви гаранции, че съдържанието ви ще бъде отразено на страницата с подробности за Амазонка. Можете да подобрите това положение, като станете част от регистратурата на марката на Amazon. Този платен софтуер дава възможност на онлайн търговците, които продават свои собствени маркови продукти, да имат висок авторитет по SERP.

December 22, 2017