Back to Question Center
0

Имате ли нужда от видео компания за оптимизиране на визуално съдържание?

1 answers:

Ако искате да се класирате високо в резултатите от търсенето с Google, видео SEO трябва да бъде част от вашата маркетингова стратегия. Според статистическите данни е 53 пъти по-лесно да се класира видео на търсачките, отколкото да се класира уебсайт. Освен това видеоклиповете съставляват 64% от целия интернет трафик и се предвижда да нарасне до 80% от целия трафик до 2019 г - bio camino da terra al miglior prezzo.В наши дни видеорекламата е най-широко разпространеният метод за популяризиране на продукти или услуги. Причината, поради която бизнеса е склонен да използва видео в промоционалните си кампании, е ефективността на този начин на рекламиране.

Не е тайна, че визуалното съдържание е правилно възприето от потребителите на всички възрасти. Можете да представите вашите фирмени ценности, услуги и ценова политика в триминутно видео. Тази информация ще бъде точна и запомняща се за разлика от насипните и скучни текстове. Асоциацията One Publisher представя статистически данни, според които 80% от потребителите си припомнят, че са гледали видеореклама през изминалия месец, а 46% от тях правят някои последващи действия след гледане. В днешно време повече от 70% от бизнеса задоволяват постиженията на своя онлайн видео маркетинг. Те доказват, а статистическите данни показват, че видеорекламата е от полза за всеки онлайн бизнес и помага да се повиши репутацията му сред потенциалните клиенти. Ето защо трябва да използвате тази възможност във ваша полза. В тази статия ще говорим за някои техники, които видео компании SEO предлагат и ще научат как да ги приложат за нашите уеб сайтове.

video seo company

Съвети за използване на видеозаписи за подобряване на оптимизацията на търсещите машини

Съществува една и съща оптимизационна аксиома с всяко уеб съдържание, независимо дали е текстово съдържание или видео. Няма да бъдат достигнати от потенциалните Ви клиенти, освен ако не могат да бъдат намерени. Следните съвети ще ви помогнат да използвате видеоклип за ползата от SEO.

На първо място, направете своя видеоклип кратък, но пълен с качествена информация. Оптималната дължина на видеоклипа е по-малко от четири минути. След четвъртата минута степента на ангажираност ще падне. Видеоклипът ви трябва да е ярък и привлекателен, за да накара потребителя да го гледа до края. Така че, в началото на видеоклипа си трябва да дадете интересна информация, за да примами човек и да запазите този интерес до последната минута. Освен това, трябва да представите бизнеса си по такъв начин, че човек да следва връзката ви с домейна.

Също така трябва да създадете фрагменти с богати видеоклипове с най-точно насочените си ключови думи. Тя служи като миниатюра до описанието на съдържанието на страницата. Богатите фрагменти ще ви позволят да класирате по-високо в SERP според актуализацията на Google Hummingbird. Нещо повече, трябва да изпратите XML sitemap за видеоклипове, за да направите страниците на сайта си индексирани с видеоклипове с богати фрагменти.

seo video

За да помогнете на търсачите на ботове да обхождат вашето съдържание за уместност, можете да препишете своя скрипт. Това е най-добрият вариант да позволите на търсачките да анализират вашето видеосъдържание за смисъл и да дадат своя видеоклип като подходящ резултат за заявката на потребителя.

December 22, 2017