Back to Question Center
0

Какво трябва да знам за архитектурата на уебсайт на електронната търговия?

1 answers:

По принцип оптимизацията на търсещите машини е смес от образовани предположения и решения, задвижвани от данни. Въпреки тези убеждения обаче съществуват някои основни принципи и практики. Един от съществените аспекти на уебсайта за електронна търговия е вътрешната структура на уебсайта или, както се използва и архитектурата. Архитектурата на сайтове за електронна търговия може да причини или да наруши трафика Ви - free spins no deposit bonus codes for captain jack casino.

Затова трябва да приложите основите на архитектурата на уебсайта за електронна търговия и да я придържате към всички стандарти за търсачки. В тази статия ще обсъдим някои важни неща за архитектурата на уебсайта на електронната търговия, които ще ви помогнат да генерирате качествен и насочен трафик към вашия сайт, както и да подобрите практическата работа на потребителите.

  • Свържете началната си страница със страници категория

Началната страница е съществена част от уебсайтовете, независимо дали става въпрос за блог или за електронна търговия. Тази страница получава най-голямо количество насочен трафик от търсачките. Ето защо тя трябва да съдържа най-ценната информация за вашите продукти или услуги и да дава на потребителите ясно разбиране за това какви са другите категории уебсайтове. Трябва да поставите продуктовите си страници възможно най-близо до началната си страница, за да ви осигури повече трафик и авторитет. Това е добра възможност за подобряване на навигацията ви в сайта, тъй като потребителите трябва да дойдат на необходимата информация с две кликвания. Освен това, с това показвате на Google и на други търсачки, че някои страници от сайта Ви за електронна търговия са от голямо значение и поради това са лесно достъпни за потребителите.

  • Навигационни страници на главното ниво

Следващите най-значими страници след вашата начална страница са навигационни страници на главното ниво. Те съдържат по-голямата част от авторитета на вашия сайт. Страниците за навигация на основното ниво на магазина за електронна търговия вероятно са страниците Ви за категория. Чрез правилното структуриране на тези страници, ниво на авторитета преминава от началната страница към категориите страници с по-висока стойност, само защото те се намират близо до началната ви страница, която генерира най-високия авторитет. Този вид архитектура Ви дава възможност да предавате трафик през всички категории уебсайтове по справедлив начин.

  • Автор на страница за навигация в категорията

В архитектурата на уебсайта за електронна търговия,. За да подобрите авторитета на сайта и да увеличите реализацията, трябва да добавите висококачествено, уникално и подходящо съдържание към тези страници. По този начин ще можете да повишите авторитета на подкатегорията.

ecommerce website

  • Подкатегории страници подобрение орган

можете да подобрите пълномощията на подкатегориите си страници. За да създадете авторитет на подкатегории, трябва да приложите същия архитектурен метод, подобен на подобряването на категориите страници. Трябва да поставите съдържанието си близо до главната страница за електронна търговия, показвайки, че тази страница е ценна за потребителите. Освен това, взаимовръзката в съдържанието на подкатегориите страници създава повече начини за потребителите, както и за ботове на Google, за да разберат връзката и уместността помежду си.

December 22, 2017