Back to Question Center
0

Какви съвети за първа страница могат да подобрят класирането на сайта ми?

1 answers:

В днешно време фразата "към нещо в Google" е включена в пълна ротация. Всеки ден потребителите от цял ​​свят провеждат повече от 3. 5 милиарда търсения с намерение да купуват или да поръчат нещо. Според статистическите данни третата част от купувачите търси при вземането на решение за покупка. Обикновено хората търсят, преди да извършат покупка. Така че, онлайн търговците имат всички шансове да увеличат приходите си и да подобрят осведомеността за марката, като поставят бизнеса си онлайн - parimad rehvid. Ако все още не поставяте бизнеса си онлайн, губите възможностите си всяка минута.

first page seo

Въпреки това, стартирането на уебсайта е само първият етап от едно дълго пътуване. За съжаление има много домейни, които оставят зад сцената и не печелят нито стотинка от онлайн присъствието си. Това може да се обясни с високата конкурентоспособност в сферата на цифровия пазар, където старите и перфектно изпълнени уебсайтове, категорично вкоренени в първите позиции на SERP. Заслужава си обаче да се опитате да надстроите водещите си конкуренти, като увеличите видимостта си онлайн. Най-добрият вариант, който може да ви помогне да привлечете качествен трафик, е оптимизирането на търсещите машини.

SEO (оптимизация за търсещи машини) е процес на оптимизиране на уебсайтовете според стандартите за търсене на Google, за да стане конкурентоспособен между другите сайтове. Има два начина за SEO - оптимизация на място и извън него. На място има всичко свързано с подобренията във вашия вътрешен сайт, като писане на съдържание, взаимовръзка, навигация в сайта, оптимизация на дизайна и оптимизация на метаданни. Оптимизирането извън сайтовете се отнася до стратегии за свързване на сгради и други техники за генериране на трафик, като SMM или маркетинг по електронна поща.

За да стигнете до първата страница на SERP, трябва да сте наясно с принципите на SEO, дори ако наемате онлайн маркетингова компания, за да изпълнявате тази задача за вас.

website seo

Как работи първата страница SEO?

Оптимизирането на търсачките е процес на увеличаване на класирането на Вашия бизнес уеб сайт и повишаване на осведомеността Ви за марката. Ако знаете как правилно да внедрите оптимизационни услуги за вашия сайт, най-вероятно ще се класирате на първата страница с резултати от търсенето с Google. Въпреки това, вие сте против многобройните конкуренти в Google SERP. Така че, трябва да разберете, че провеждане на SEO кампания не е толкова просто. Google редовно актуализира своя алгоритъм, за да покаже най-подходящите сайтове в ТОП и да накаже общите нарушители на стандартите. Според текущата SEO игра, тези уеб сайтове, които спечелиха високо доверие, се появиха на първите 10 позиции на Google. Освен това SEO позволява да се подобри потребителският опит с даден сайт. Това е друг Google ранг фактор. Най-често срещаното изискване в наши дни е да имате висококачествено и подходящо съдържание в сайта си, което може да помогне на потребителите да решат проблемите с търсенето. Освен това, трябва да направите сайта си отзивчив към различни мобилни устройства. Това е друг водещ фактор за класиране на Google, който ТРЯБВА да стигне до ТОП позиция. Още една техника за оптимизация на двигателя, която не можете да пренебрегвате, е изграждането на връзка. Това е единственият начин да увеличите авторитета на уебсайта в очите на Google. Уверете се, че поставяте връзките на сайта си върху реномираните домейни, които съществуват на пазара повече от две години. За да избегнете попадането в лошите милости на Google, останете в крак с последните актуализации и изисквания за уеб сайтове.

December 22, 2017