Back to Question Center
0

Защо имам нужда от писател SEO за моя WordPress уеб сайт?

1 answers:

В днешно време има много инструменти за оптимизация на търсачки в мрежата, които са предназначени да опростят живота ни и да автоматизират процеса на оптимизация на уебсайта. За тези, които търсят полезен SEO плъгин за своя WordPress сайт, Scribe SEO инструмент може да бъде доста полезен. Ако никога не сте чували за приставката за Scribe SEO, следната информация ще ви бъде много полезна.

Scribe SEO е платена WordPress плъгин, която е предназначена да помогне на вашето съдържание да се класира по-високо в Google SERP. Всичко, от което се нуждаете, е да заредите тази приставка и да се регистрирате в нея - sedex rastreamento de entregate. След това инструмент за Scribe SEO започва да сканира съдържанието на уебсайта ви, за да го анализира и да даде резултат въз основа на неговата структура и плътност на ключовите думи. Ако получите най-високия резултат, всичко е наред и нямате нужда от изменения в съдържанието. Ако обаче постигнете по-малко от 100%, този инструмент WordPress ви дава някои съвети как можете да подобрите настоящата ситуация. Колкото по-висок е резултатът, толкова повече шансове ще се класирате високо в Google. Така че, Scribe SEO служи като личен консултант за оптимизация на търсачките, който работи под съдържанието на вашия сайт, за да отговори на вашите бизнес цели.

scribe seo

Какви услуги предоставя Scribe SEO инструмент?

Има три основни задачи, изпълнени от WordPress Scribe SEO инструмент:

  • Ключови думи;
  • Съдържание;
  • Свързване на сградата.

Нека да обсъдим по-подробно всички тези аспекти и да разберем как можем да се възползваме от инструмента Scribe SEO.

Използвайки този инструмент WordPress винаги знаете какви думи за търсене трябва да използвате, за да привлечете потенциалните си клиенти. Той ви запознава с езика, който средните потребители използват, за да намерят продукти или услуги във вашата ниша. Свидетелят може да Ви предостави неограничен брой думи за търсене. Така че всеки път, когато свършите да пишете текст, този инструмент започва да проучва новите. Така че, с помощта на инструмента Scribe, вашето съдържание ще получи най-целевия трафик.

  • Подобрения в съдържанието

Този инструмент WordPress има изкуствен интелект и може да открие грешки и пропуски в сайта Ви и да ви даде полезни предложения как да промените съдържанието на сайта, за да отговаря на стандартите за търсещи машини. Това значително ще опрости процеса на анализ на уебсайта и ще ви помогне да подобрите текущото си класиране. Няма повече същите качествени инструменти на пазара. Ето защо инструментът на Scribe SEO заслужава вашето внимание и инвестиции.

  • Link juice generation

Този инструмент е достъпен и за изграждане на връзка. Това може значително да опрости процеса на получаване на препратки от свързаните с вашите ниша домейни и пресичане на съдържанието, което се намира на вашия сайт. Освен това, Scribe SEO инструмент може да намери социални медии потребители, които карам трафик към вашия сайт. Всички тези техники за изграждане на връзки могат да доведат до качествен трафик към сайта Ви и да повишат процента на реализация.

Като творческо правило, хората, които създават качествени текстове, са посветени на тяхната работа, нямат време да се заемат с техническа част от създаването на съдържание като силно структуриране на съдържанието и оптимизация. Scribe SEO инструмент е изход за такива хора, тъй като няма смисъл в качествено съдържание, което не е добре оптимизирано. Това е доста приятен начин за премахване на страха, нетърпението, чувството на неудовлетвореност или гневните писатели може да се чувстват по отношение на оптимизацията на търсещите машини.

Scribe SEO е лесен за използване инструмент, който не изисква никакви технически познания от потребителя. Той е специално проектиран за хора, които не са запознати с особеностите на оптимизацията на уеб сайтове. Тя просто ви предлага да поставите точното количество подходящи термини за търсене на правилното място. В този процес няма трикове или капани.

Този инструмент също така предоставя на абонатите си анализ на ключови думи, като ви показва кои ключови думи насочвате. Освен това ви дава възможност да проверите визуализацията на страниците с резултати от търсенето и да ви предостави списък с предложени маркери, подходящи за съдържанието на уебсайта Ви.

С този инструмент не е нужно да имате предвид триковете за оптимизация на търсачките, докато генерирате съдържанието си. Можете просто да направите това, което правите най-доброто и да се доверите на техническата част от вашата работа за Scribe SEO.

Всеки път, когато оценявате съдържанието на сайта си, WordPress Scribe SEO инструмент ви дава резултат. Въпреки това, няма нужда да се стремим към 100% резултат за всеки текст. Разбира се, ще направите текста си оптимизиран според всички стандарти, но честно казано, вашият текст няма да бъде ценен или личен. Да имаш статия, която е идеално оптимизирана, но не може да се чете и не се ангажира, никога не е толкова добра, колкото малко по-малко оптимизирана статия, която е интересна за четене.

Scribe SEO ценообразуване

Както беше споменато по-рано, Scribe SEO е платена WordPress плъгин. Въпреки това, той предоставя на клиентите безплатна пробна версия, която им позволява да се запознаят с основните услуги. Това е отлична възможност за писатели и собствениците на уеб сайтове да научат повече за този инструмент за оптимизиране на WordPress. Така че, ако сте решили, че Scribe SEO може да бъде от полза за вашия бизнес, трябва да платите месечна ставка за него.

Този инструмент е на разположение на три различни нива на цените въз основа на колко често оценявате съдържанието си на месец:

  • Стартер (30 оценки на месец) = 27 лв. Издател (120 оценки на месец) = $ 47
  • Разширени (300 оценки на месец) = $ 97

wordpress seo

-професионални блогове. Няма да е подходящ за собствениците на уеб сайтове за електронна търговия или за новинарски уеб сайтове, където количеството съдържание, генерирано на месец, е по-високо от средното.

Пакетите Publisher and Advanced са идеални за тези писатели, които имат много клиенти или собственици на уеб сайтове, които трябва да проверяват огромно количество съдържание ежедневно. Приятният бонус е, че няма ограничения за броя на уебсайтовете, които можете да инсталирате на Scribe.

Освен това, този инструмент е съчетан с всички сайтове на WordPress, които изпълняват темата "Глава", тема на темите, хибридна тема и други. За уеб сайтове, които се основават на други системи за управление на съдържанието, ще бъде проблематично да се свържете със Scribe SEO инструмента.

December 22, 2017