Back to Question Center
0

Какви са SEO стандартите за уеб програмистите?

1 answers:

За да създадете оптимизиран уеб сайт, трябва да се помисли за оптимизация на търсачките за уеб дизайн и разработка от самото начало. Това обаче не винаги е така. Трябва да сте наясно с факта, че дори ако сайтът ви е добре кодиран и има отличен дизайн, той няма да бъде оценен от потенциалните Ви клиенти, както и от търсачки без SEO. В някои случаи, липсата на уебсайт е по-добре, отколкото да имате лош дизайн на уебсайта, който оставя посетителите с негативен опит и променя мнението им за вашата организация.

seo web development

Дизайнът за оптимизация за търсачки е процес на проектиране на уеб сайт, който е визуално привлекателен и същевременно лесен за навигация. Не е правилно да мислите за дизайна на уеб сайтове, като имате предвид само цветове, графики и схеми - jerseystoffe fuer kinder guenstig. Също така трябва да обмислите начина, по който роботите за търсене ще го анализират и как потребителите ще го навигират. Архитектурата на сайта ви трябва да бъде лесна за ползване. Той докосва всеки аспект от HTML кода за свързване и още.

В тази статия ще разгледаме по-отблизо какво е необходимо за изграждането на оптимизацията на търсачките в уеб разработката.

Следващите съвети за SEO ще бъдат полезни за разработчиците от предния и задния край по време на частта от процеса на изграждане на уебсайтове.

  • CSS / таблетки

Препоръчително е да се приложи CSS, а не таблетна структура за оптимизиран уебсайт. Позволява подобряване на съдържателните елементи на страницата.

Разумно е да се ограничи използването на т. Нар. Силни маркери и маркери H на не-повтарящо се съдържание. Не трябва да използвате HTML тагове от този тип на странични ленти, заглавия в сайта или други видове повтарящо се съдържание, които се появяват на броя на страниците на уебсайта. Като алтернатива, можете да използвате обикновени div. Резервирайте тези маркери за уникално съдържание на всяка страница.

  • Визуално съдържание

Можете да приложите CSS фонови изображения за всички стилистични елементи на уебсайта. Въпреки това, за елементите на съдържанието, които се намират в рамките на текста, трябва да използвате обикновени маркери за изображения. Например, за лога, по-добре е да се използват етикети за изображения, отколкото замяна на текст.

seo development

  • Скорост на сайта

Според правилата на търсачката средното време за зареждане на страници отнема повече от три секунди. Разбира се, кодерите и разработчиците от предния край не могат да влияят пряко върху времето за зареждане на уебсайта. Въпреки това те все още имат малка роля. Формират своя дял; те могат да консолидират CSS и javascript файлове, създавайки sprites и loading javascript в края на страницата.

  • Шрифтове

Уеб разработчиците могат да допринесат за оптимизация на уеб сайтове, като въвеждат машинно четими шрифтове. Разумно е да се използва подмяна на лице, например @ font-face или изображения, за да се показват текстове. Вместо да използвате CSS, въведете маркери на изображения с друга оптимизирана версия, която повтаря изображение.

December 22, 2017