Back to Question Center
0

Как да увеличим броя посетители на уебсайт?

1 answers:

Основната цел на оптимизацията на търсачките е целенасоченият трафик. Лесно е да се разбере, защото всеки уебсайт за електронна търговия служи за привличане на пари на собствениците на уебсайтове чрез продажба на продукти и услуги на дребно на максималния брой потребители. В края на краищата, няма опция за продажба на дребно в мрежата, ако някой може да намери вашия уеб източник в SERP.

increase visitors to a website

Ако имате офлайн магазин, можете да отваряте врати в 8 ч. И да затворите всичко в 18 ч - efest slim k1 battery charger.Това означава, че сте ограничени от времето, когато можете да продавате на дребно вашите продукти или услуги. Тук, ако дори не излизате и рекламирате, има шанс хората да дойдат във вашия магазин. Те могат да бъдат привлечени от декорацията на вашия прозорец или просто да се интересуват от един от продуктите, които продавате на дребно.

Има друга игра на онлайн дигиталния пазар. По-трудно е да се ангажират хората, тъй като тази сфера е силно конкурентна и хората рядко следват връзките на сайта без специално намерение. Въпреки това, онлайн бизнес ви дава много други ползи, които офлайн магазин не разполага. Чрез създаването на уебсайт за електронна търговия не ограничавате часовете, часовите зони, езика и националността на вашите клиенти.

С разумен подход към онлайн оптимизацията на бизнеса, ще можете да удвоите приходите си и да имате постоянни потоци от клиенти. В тази статия ще очертая някои основни принципи как да увеличите броя на посетителите на вашия сайт. Ще ви разкажа за безплатни и платени оптимизационни техники, които бързо можете да внедрите в сайта си.

  • Увеличаване на трафика чрез реклама с плащане на клик

Плащане за клик рекламата е за всякакъв вид платена реклама, когато собственикът на уебсайт плаща за всеки потребител, който кликне върху рекламата му. Най-голямата платформа, която предоставя рекламни услуги, е Google Adwords. Тази платформа осигурява маркетинг с набор от платени реклами за заявки за търсене заедно с органичната класификация. Платените резултати от реклами се показват под наем, отколкото природен резултат в полето за търсене на Google. Тези високи позиции правят атрактивната за онлайн търговците да инвестират в платена реклама, за да получат насочен трафик към сайта си. Има един значителен недостатък в рекламата с плащане на кликване. Веднага щом спрете да плащате за него, обикновено изпитвате драстичен спад в трафика и няма възможност да върнете потока от трафик към сайта си. Ако обаче нямате достатъчно пари, за да продължите да плащате за реклами с плащане на кликване през цялото време. Перфектната алтернатива за вас ще бъде блогът за гости.

website visitors

  • Гост блог

Блогът на гостите е идеален метод за привличане на повече органичен трафик към вашия сайт. Гост-блогът дава възможност на собствениците на уебсайтове да генерират качествен линк сок към сайта си. За да прокарате органичните класирания, трябва да публикувате статии за домейните, различни от вашите. Трябва да изберете само подходящи платформи за блог за теми на сайта си. Тя ще ви помогне да свържете обратно към сайта си, без да добавяте истински "nofollow" към тези връзки. За оптимизирането на търсачките е важно да получите тези последващи връзки.

December 22, 2017