Back to Question Center
0

Заслужава ли да се нарушават стандартите на Google при купуването на високопредавателни препратки?

1 answers:

Днес все повече хора търсят лесни начини да получат трафик към своите домейни. Те са готови да платят за връзка и да получат трафик по тъмен маршрут, нарушаващи стандартите за оптимизация на Google. От най-популярния и работещ метод за подобряване на видимостта на сайта на SERP е да се купят високопредавателни препратки. Тази техника се превръща в широко разпространено начинание за онези онлайн търговци, които се стремят да повишат честотата на кликване и конверсията си - tammsaare tee autopesula.

buy high pr backlinks

Има някои причини, поради които хората решават да плащат за препратки. Сред най-често срещаните причини мога да изброя следните:

  • ефективност

Когато всичко е правилно, да получат наказания от търсачките. Може да е трудно да се направи разграничение между платените и неплатените връзки, когато създателят на връзки има професионален подход за обвързване на поколението.

  • покритие от десетилетия

Професионални PR фирми купуват покритие в продължение на много години. Ако смятате, че стартирането може да получи перфектно покритие, защото предоставя фантастични услуги за клиентите, грешите. Те правят тласък на бизнеса си да купуват високопредавателни препратки.

  • нарушение на правилата, а не закони

Ако имате сметка на една от популярните социални медийни платформи като Instagram, Facebook или Pinterest , вероятно сте забелязали, че производителят на влияние (популярни певци, спортисти, политици и др. ) рекламират продукти. Фирмите плащат на тези хора за рекламата си и го правят на открито. По този начин те не нарушават правилата, но получават възможност да получат насочен трафик към своите домейни.

Когато решите да купите връзки към вашия сайт, не трябва да използвате мрежи за връзки или да си сътрудничите с всеки, който публично продава линкове. Нещо повече, трябва да избягвате нискотарифните пазари и продавачи, които ви изпращат имейли с разположения на сайтове с авторски права.

Вместо това, трябва да се съсредоточите върху сътрудничеството с подходящи за вашите бизнес сайтове и блогове и да насочвате уеб източници, които приемат реклами. Опитайте се обаче да избегнете използването на банерни реклами. Вместо това вашите препратки трябва да изглеждат естествено в съдържанието. Сътрудничи с влиятелите и предлагат да ги плати за големи публикации със съдържание.

След тези съвети ще гарантирате, че връзките, които купувате, са на качествени сайтове, които не само изграждат качеството на връзките, но също така водят насочен трафик и подобряват популярността на марката.

На първо място, важно е да се отбележи, че спонсорираните препратки не трябва да са в центъра на вашата кампания за изграждане на връзка. Освен това, преди да закупите връзки, трябва да направите одит на уебсайт и да определите конкурентен пейзаж, който има. Също така трябва да проследявате резултатите от кампанията си за изграждане на връзки, като използвате наличните аналитични инструменти като Semalt Auto SEO.

Първият начин за намиране на качествени препратки към сайта Ви е намирането на сайтове, приемащи реклами или спонсорирано съдържание. Можете да намерите подобни уеб източници, като използвате различни модификатори на ключови думи и онлайн инструменти за проследяване. Направете набор от модификатори на ключови думи и ги комбинирайте със съответните оператори за търсене. Освен това можете да избирате модификатори на ключови думи въз основа на географско местоположение и приложимост към вашата пазарна ниша и бизнес.

December 22, 2017