Back to Question Center
0

Знаете ли някакви ярки идеи за популяризиране на уебсайтове?

1 answers:

Чудите се как можете да вземете маркетинговата стратегия на уебсайта си до следващото ниво? Ето някои идеи за популяризиране на уебсайтове, които да разгледате.

website promotion ideas

Инициативи на живо

Нови за стрийминг на живо? Няма нужда да се притеснявате - с Facebook и Twitter, които правят стрийминг на живо по-лесно от всякога, сега определено е моментът, в който трябва да го изпробвате за вашата марка. Започнете с брейнсторминг сесия. Помислете за идеи за съдържание, което сте готови да създадете. Някои от тях могат да включват:

  • Въпроси и отговори: Обмислете сесиите за въпроси и отговори с експерти в бранша. Можете да зададете въпроси от вашите клиенти, за да увеличите ангажираността - www apps all companies.
  • Как да направите това: Преподавайте на потребителите всички начини, по които могат да прилагат вашите продукти. Също така можете да ги покажете как да увеличите максимално използването на конкретна услуга или продукт, който предоставяте.

Инициативите на живо са идеални за приближаване до аудиторията. Когато планирате на живо поток, не забравяйте да го обявите предварително, така че потребителите да не го пропуснат. Друга чудесна идея е да уловите тези потребители предварително, като създадете завладяващо въведение в потока си, така че е по-вероятно те да се настройват.

Еферално съдържание

По-просто казано, ефимерното съдържание е всеки материал, който е непостоянен. По правило ефимерното съдържание изчезва след определен период от време. За повечето собственици на фирми създаването на съдържание, което ще изчезне след 24 часа, може да изглежда като непривлекателно предложение. Въпреки това, не преминете към заключения. Ако това са вашите потребители (Snapchat, Instagram Stories), това е мястото, където трябва да сте и вие.

Ефиралното съдържание е само за да бъдеш креативно и спонтанно. Това означава, че няма нужда да прекарвате часове снимайки студио-качествени набори. Съсредоточете се върху създаването на бързо и ежедневно съдържание, което отразява качествата на вашата марка. Специалистите по семалт препоръчват да започнете с gifs зад кулисите, съобщения за марка или фрагменти от специални събития.

Маркетинг на влиянието

Нека да се изправим пред това: в наши дни популярността на маркетинга на влиятелите се увеличава. Според проучване, направено от eMarketer, през 2016 марки, изразходвани около 570 млн. Долара за маркетинг на влиянието на Instagram. Чудите се какво ли е всичко? Дългогодишна история: всичко е за света на маркетинга, който се счита за най-добрата форма на популяризиране на уебсайтове.

Имайте предвид, че хората са по-склонни да се доверят на мнението или препоръката на някой, когото познават. Въпреки че влиятелите не са всъщност приятели с хората, които ги следват, те имат почти същото влияние. Партньорството с подходящия влиятел може да бъде много полезно за вашата марка, ако искате да бъдете запознати с нови аудитории.

website promotion

Не се опитвайте да отидете след знаменитости като влиятелни. Реалността е, че работата с тях ще струва една стотинка. Би било много по-добре да намерите ниша влиятели, които имат интереси, подобни на вашите. Не само ще е по-рентабилно да си сътрудничите с тях, но и те са тип аудитория, които имат хора, които вероятно ще се интересуват от вашата марка.

Надявам се, че сте се радвали на тази статия. Имате ли предвид някои други идеи за популяризиране на уебсайтове? Споделете ги с нас!

December 22, 2017