Back to Question Center
0

Има ли някаква тайна за популяризирането на целевите страници за недвижими имоти?

1 answers:

Независимо дали сте недвижимост, продавач вкъщи или професионалист в областта на недвижимите имоти, трябва да започнете да създавате целеви страници за потенциалните си клиенти, за да ги придвижите по-близо до мястото на покупка. Писането на целевата страница за недвижими имоти, която улавя потенциалните клиенти, не е толкова трудно, колкото може да се мисли. Днес ще ви кажа как да създадете големи конвертиращи целеви страници за недвижими имоти.

real estate landing pages

Съвети за изграждане и популяризиране на ефективни целеви страници за недвижими имоти

. Уверете се, че целевата Ви страница има ясни и кратки заглавия, които са лесни и интересни за четене. Поддържайте ги прости, като използвате прецизен език - giochi per feste bambini. Уверете се, че заглавието ви предоставя на читателите търсената от тях информация, потвърждавайки, че те са на правилното място и лесно да кликнат. Както показват статистическите данни, най-добрите заглавия на целевата страница разглеждат дълбоката емоционална полза от правенето на бизнес с вас. Специалистите по семалт предлагат да се обвържат първоначалната Ви реклама, имейл адресът или блога с заглавието на целевата страница. Дълга история е кратка: дайте на клиентите си това, което искат, и те ще върнат услугата.

Въпроси, свързани с личния подход

Като правило най-добре класифицираните посредници познават аудиторията си вътре и навън. Инвертирайте времето си, за да откриете какви стратегии или медии избират. Това ще ви даде по-добро разбиране за това какви съобщения да им дадете и за това, как да третирате посетителите, след като станат пълноправни клиенти. Предлагането на информация за клиентите, която те искат, ви помага да останете пред конкуренцията си.

Препоръки, които изграждат доверие

Препоръките са мощен инструмент, който може да ви помогне да популяризирате целевите си страници за недвижими имоти. Когато избирате препоръки, следвайте тези указания:

  • Изберете тези, които са най-ценни за вашата целева аудитория;
  • Използвайте визуализации, когато е възможно - графиката и видеото са отличен начин за изграждане на доверие и задържане на вниманието на вашата публика;
  • Изберете препоръки, които включват конкретни номера или детайли, които помагат за рисуването на картинката за клиента.

Примамливи подвизи

Препоръчително е да включите CTAs в целевите си страници за недвижими имоти. CTA е последната точка на взаимодействие и последната възможност да конвертирате посетителите си. Когато създавате подканваща фраза за целевата си страница, прилагайте следните стратегии:

real estate website seo

  • Помислете за създаването на голям бутон в привлекателен цвят. Уверете се, че той преминава теста за омагьосване, така че потребителят да не може да го пропусне.
  • Вземи творчески. Никой не може да се обади. "Направете своя CTA убедителен и вълнуващ. Напомнете на читателя какво има в него.
  • Фокусирайте се върху следващата стъпка, която искате клиентът ви да предприеме. Никога не разсейвайте посетителя с много различни опции или оферти. Кажете им точно какво да правите след това: Свържете се с нас. Регистрирай се. Вземи го сега.

Не забравяйте, че валидните целеви страници са за поставяне на клиента първо. През 2017 г. има много възможности за брокерите, които желаят да предприемат уникален подход към целевата страница за недвижими имоти. По този начин се чувствайте свободни да отидете отвъд стандартите и да се забавлявате с него. Докато поставяте клиентите си на първо място, със сигурност ще спечелите.

December 22, 2017