Back to Question Center
0

Когато става дума за SEO, каква е основната цел на цифровата компания?

1 answers:

През 2017 г. SEO трябва да бъде основен приоритет на всяка успешна маркетингова стратегия. Без добре реализирана SEO стратегия, има малък шанс вашият маркетингов екип да произведе резултатите, от които се нуждае вашият бизнес.

Ако сте един от онези собственици на уебсайтове, които все още се съмняват в ефективността на SEO, тогава по-добре продължавайте да четете. Тази статия е друг опит да убедите предприемачите да обмислят SEO при популяризирането на бизнеса си - donde puedo encontrar correos electronicos de empresas.

seo digital company

Защо SEO трябва да бъде основен фокус на вашата дигитална маркетингова стратегия?

Ако искате да привлечете повече клиенти, трябва да сте сигурни, че вашата цифрова компания може лесно да бъде намерена онлайн. Това е, когато SEO идва. Оптимизацията на търсачките е един от най-важните компоненти, който позволява на вашия сайт или блог да бъде намерен бързо онлайн. Той работи по следния начин: ако вашата маркетингова стратегия не включва оптимизация за заявки за търсене от потенциални клиенти, вероятно вашата цифрова компания не се показва в най-добрите резултати от търсенето, които те намират. В резултат на това получавате по-малко трафик към сайта си, което води до по-малко реализации.

Според статистиката органичното търсене има по-добра възвращаемост на инвестициите (или възвръщаемостта на инвестициите), отколкото платеното търсене. Ето защо, ако изливате голяма част от парите си в платено търсене, може да искате да преосмислите този подход.

SEO е подходящ за двете: B2B и B2C компании

Много пъти е доказано, че SEO е перфектна възможност както за бизнеса B2B, така и за B2C. Не забравяйте, че без значение какъв тип клиент, те са склонни да правят изследвания онлайн, преди да направят окончателния избор за покупка. Според проучването, направено през 2014 г. от Acquity Group, преобладаващият брой купувачи B2B, който е 94%, правят някои онлайн търсения, преди да извършат покупка. Заслужава да се отбележи, че почти 80% от тези купувачи използват търсенето с Google, за да намерят необходимата информация в мрежата.

Днес основната причина, поради която B2B фирми не включват стратегия за SEO, се дължи на липсата на SEO специалисти по техните дигитални маркетингови екипи. В днешно време обаче е от жизненоважно значение фирмите B2B да инвестират в привличането на специфични за него членове на екипа. Това е единственият начин, по който те могат да създадат успешна стратегия, която ще стимулира трафика и ще повиши процента на реализация.

seo company

Най-добрата стратегия за включване на SEO

Днес е важно да се справи с SEO тенденции. Чрез инвестиране в ефективна SEO стратегия за вашата цифрова компания, добавяте доверие и авторитет към вашата марка. Нещо повече, една добре изработена SEO стратегия ви позволява да получите вашия уеб сайт за цифрова компания на тези първи страници за търсене.

Когато включвате SEO, започнете с добавянето на квалифицирани членове към вашия маркетингов екип.

Вземете време и намерете квалифициран SEO стратег и опитни copywriters за вашата цифрова уеб компания. Помнете, понякога е по-добре да наемете професионалисти, отколкото да направите всичко сами. Рано или късно усилията ви ще се изплатят.

December 22, 2017