Back to Question Center
0

Възможно ли е да се получат качествени препратки от високо PR сайтове?

1 answers:

Когато създавате връзки за вашия сайт, трябва да отделите специално внимание на източниците, които сте избрали за тази цел. Най-голямото количество уеб администратори и старши специалисти по SEO твърдят, че най-мощните препратки, които прехвърлят ценни връзки, идват от уебсайтове с високи PR, като Google, YouTube, Wikipedia или Facebook.

Ще стартираме тази статия с предположението, че вече имате бизнес профил в Facebook и уебсайт или поне целева страница за вашата фирма.

Така че, както показва практиката, всичко, от което се нуждаете, за да генерирате много качествен трафик около сайта си, е да създадете правилно конфигурирано съдържание, използвайки подходящи термини за търсене и да създадете домейни от препратки от уебсайтове с високи PR - what are paid backlinks.

Високо PR сайтове, за да получите качествени препратки

Болезнена задача е да получите качествени препратки от домейни с високи авторитети, особено ако наскоро стартирахте сайта си. Въпреки това, не трябва да се отказвате, тъй като има много трудни органични техники за изграждане на връзки, които ще ви помогнат да стигнете до ТОП на търсачките за кратък период от време.

  • Връзки с високо PR от YouTube

YouTube е популярна медийна платформа, собственост на Google. Оценката за домейна на този уеб източник е 10 от 10. Можете да получите висококачествени препратки от този източник, като качите видеоклипа си там. Всичко, от което се нуждаете, е да създадете подробен видеоклип за продуктите или индустрията си като цяло и да качите този видеоклип в мрежата. След това трябва да изработите интерактивно описание на видеоклипа, включително URL адреса му в него.

Уики е една от най-големите онлайн енциклопедии, създадени с помощта на доброволци. Този уеб източник се отличава с неговия авторитет и уместност. Ето защо той има най-висок ранг в Google от многобройните различни заявки Органът на Уикипедия е също 10 от 10. Той е идеален източник за увеличаване на доверието и авторитета на всеки домейн, независимо дали е нов или отдавна съществува. Има много начини да получите високи PR препратки от този ценен източник. Въпреки това, когато става въпрос за ръчна проверка, нещата стават по-сложни. Преди да публикувате публикация, истински хора я проверяват и одобряват. Ето защо вашите препратки могат да бъдат премахнати по време на процеса на ръчна проверка.


Има обаче няколко полезни техники, които ще ви помогнат да получите мощни препратки от Уикипедия въпреки всички ограничения:

  1. Създайте нова страница в Уики, като не публикувате нищо по нея. За известно време тази страница ще бъде на етапа на проекта.
  1. След това изберете страницата на Wiki с някои от по-малко популярните заявки и поставете връзката на сайта си там. Невъзможно е да се проверят всички страници, затова доброволците от Wikipedia просто игнорират информативните запитвания, които не са популярни.
  1. Вашата връзка ще се появи в списъка с източници на справка.

Струва си да споменем, че препратките от Уикипедия не са последващи връзки. Ето защо връзките от този източник няма да ви доведат до трафик. За да увеличите доверието и авторитета на уеб източника си, препоръчително е да получите обратна връзка от високо PR сайтове като Wikipedia.

December 22, 2017