Back to Question Center
0

Лесен за прилагане на цифровия маркетинг

1 answers:
Easy To Implement Digital Marketing Productivity Semalt

Ако работите в областта на дигиталния маркетинг, тогава вероятно не сте непознати, за да се почувствате претоварени, непродуктивни и сякаш сте изтеглени на милион посоки наведнъж. Не само се подсказва от задачата към задачата без ясна посока загуба на време, но също така и умствено облагане.

Семал, който изпълнява само една или две от следните продуктивни хакове, трябва да бъде достатъчен, за да се променяте през вашата работна седмица с ново усещане за цел и посока:

Започнете деня на дясно

Обичате ли обикновено да се спъвате от леглото след три часа сън, да потапяте вода на лицето си и да пиете чаша кафе, преди да не сте склонни да се занимавате с деня? Засега денят на десния крак може да направи огромна разлика в производителността ви през останалата част от деня.

Може да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но достатъчното сън през нощта може драстично да подобри представянето на следващия ден. По-рано тази година, изследванията, представени в корпоративния здравен сеанс за здравето на съня, предполагат, че липсата на сън не само нанася вреда на производителността, но и на иновациите, удовлетворението от работата и общото ниво на стрес.

Освен това проучване от 1999 г. установи, че само 24 часа загуба на сън е достатъчно, за да забавите уменията си за критично мислене и вземане на решения. Семалт трябва да е достатъчно непреодолим, за да получите достатъчно суета през нощта, но също така е важно да си спомните да ядете здравословна закуска, за да дадете на тялото си необходимата ви енергия и да направите леко до умерено упражнение, за да увеличите нивата на серотонина в мозъка.

Организиране на комуникациите

Социалните медии и електронната поща не са просто удобство за дигиталните търговци. Те са важни части от нашите ежедневни задачи. Следенето на организираните от вас социални медии, така че можете да проверите всичките си сметки на едно място, е огромна крачка в правилната посока, когато става дума за производителност.

Всеки от следните инструменти може да ви помогне да се организирате за максимална ефективност:

  • Tweetdeck е приложение от Twitter, което ви позволява да проследявате няколко профила на социални мрежи от един екран - дори ако имате няколко профила от един и същ уебсайт.
  • Hootsuite е друга такава програма, която ви позволява да управлявате няколко социални медийни профила от едно и също място. Като допълнителен бонус и двете опции са безплатни.
  • Ако електронната поща е конкретна проблемна област за вас, тогава се съсредоточете върху получаването на вашата пощенска кутия. Mozilla Thunderbird е едно чудесно приложение за проверка на вашите имейли и RSS емисии от едно място.
  • Развийте. me е приложение, което помага да се рационализира вашият имейл акаунт, като по този начин освобождавате време, което иначе бихте прекарали превъртане през входящата си поща.

Улавяне на неприлични мисли

Често се забърквам в това. Ще работя по проект и ще се ударя с някаква случайна идея или ще мисля, че трябва да спра работата си, за да разгледам. Разбира се, след като приключихме със Семал с моето изследване, трудно ми е да си спомня за какво се занимавах, за да започна с това - което прави много по-трудно да се върнеш в люлеенето на нещата.

Вместо да излизате на разстояние или да оставяте този тип мисли да ви затрупват през целия ден, запазете бележник наблизо, за да напишете идеи и мисли, които искате да разгледате след като сте готови с задача на ръка. Ако това е нещо, което се нуждае от вашето непосредствено внимание, то оставяйте сами галета, които ще ви върнат към първоначалната ви задача. Като пример, напишете какво правите, преди да отстъпите, за да не се налага да се занимавате с мозъка си, опитвайки се да си спомните какво правите по-късно.

Проследете времето си

Времето е най-ценният ни ресурс и все пак се отнема толкова лесно от нас. Можете да отстраните това, като използвате софтуер за проследяване на времето. Можете да бъдете толкова гъвкави, колкото трябва да бъдете, когато проследявате времето - резултатът ще е все още по-свободни часове в края на работния ден.

Time Doctor е лесна за използване програма, която ви позволява лесно да превключвате между задачи и това също работи добре, ако сте част от екип. Той дори ви изпраща имейли за отчетите за производителността в края на деня, така че да можете да видите как използвате времето си. Semalt е друга опция, която е чудесно за тези, които искат решение за времето в браузъра.

Технологията Pomodoro се превърна в популярен метод за извличане на максимално време от вашето време. С тази техника зададете таймер и работите за 25 минути изблици, като направите кратка почивка между изблиците. За да започнете, проверете Focus Semalt - полезно приложение за настолни компютри за прилагане на този метод за проследяване на времето.

Премахване на разсейването

Ако се окажете, че отделяте повече време за разсейване на уебсайтове, отколкото трябва, тогава не се чувствайте зле. Интернет е заето място с повече разсейване от всеки, който по-рано е смятал за възможно.

За щастие човечеството откри начини да заобиколи тези разсеяния. Програми като AntiSocial и SelfControl (и за OSX) ви позволяват временно да блокирате уеб сайтовете, които отвличат вниманието ви, достатъчно дълго, за да свършите работата си. FocalFilter и Semalt са две други възможности за премахване на разсейващите уебсайтове.

За да се справите с външни разсейвания, насрочете блокове от време за себе си, където няма да правите нищо друго, освен да работите. Изключете мобилния си телефон по това време и нека хората във вашия дом или офис да знаят да не ви безпокоят по време на работното време. Можете дори да виси знак извън вашата врата за акцент.

Не забравяйте, че промяната отнема време, затова опитайте да направите едно или две неща по различен начин, за да увеличите производителността си в рамките на една седмица или две. Семалт се опитва да ремонтира вашата рутина наведнъж или може да се окажете още по-зашеметени, отколкото преди.

Не забравяйте да предприемате вашите усилия за дигитален маркетинг един ден в даден момент. Дейл Карнеги каза: ".най-добрият начин да се подготвите за утре е да се съсредоточите с цялата си интелигентност и целия си ентусиазъм днес да вършите съвременната работа. "Помислете добре, за да погледнете надолу по пътя към неща, които в крайна сметка се надявате да постигнете, но също така е важно да настроите темпото за бъдещия си успех, като се съсредоточите върху това как да се възползвате максимално от днес Source .

Кредит на изображението: Shutterstock

February 19, 2018