Back to Question Center
0

Как да създадем печеливш профил за обратна връзка, използвайки генератора за обратна връзка dofollow?

1 answers:

Всички собственици на уебсайтове мечтаят да направят своя онлайн бизнес видим за потенциални клиенти. Ето защо те провеждат сложна маркетингова кампания, включваща оптимизация на търсачките, маркетинг на социални медии, повторение на обратна връзка и т.н.Ако имате нещо да споделите с по-широка аудитория, със сигурност трябва да го направите.

Link building е една от най-критичните части на оптимизацията на търсачките - εφημερευοντα φαρμακεια 1 4 2014. Входящите връзки са от съществено значение, за да се класират високо на страницата с резултати от търсенето и да се привлекат потенциални клиенти. Те визуализират съдържанието ви на целевата Ви аудитория и повишават възвръщаемостта на инвестициите на фирмата Ви.

Изграждането на входящи връзки не е наука за ракетите, но получаването на препратки от авторитетни високи PR сайтове може да изглежда твърде сложно за начинаещ. За щастие, в мрежата има много професионални производители на backlinks, както и консултанти за оптимизация на търсачки и строителни линкове, които ще ви помогнат да получите качествен линк сок от високите PR сайтове.

В тази статия ще споделя с вас някои съвети за това как да генерирате безплатни обратни връзки. Освен това, тук ще намерите някои достъпни сайтове след обратна връзка, които могат да направят процеса на създаване на външни връзки по-удобни.

Уеб източници, които служат като следващи генератори за обратна връзка

Тук ще намерите списък с уеб източници, където можете да получите безплатно последващи препратки в кратък период. Ще говоря за такива видни уеб източници като Microsoft, Facebook, Google и т.н.

Преди да започнем да говорим за тези източници, бих искал да спомена, че има два вида препратки - dofollow и nofollow. Някои от високите PR сайтове предлагат и двата типа връзки - Google+, YouTube и други. Напротив, такива популярни социални платформи, като LinkedIn и Facebook, позволяват да се изграждат само nofollow препратки.

Накратко, followfollow са тези, които преминават сок от един източник към друг и помагат да се повиши рангът на уебсайтовете по дадена ключова дума. Следващите обратни връзки позволяват да се изгради авторитет на марката и да се покаже на Google колко реномиран е уеб-източникът. Nofollow backlinks са връзките, които не пренасят никакъв сок от линкове и не влияят на вашата страница ранг. Въпреки това, те все още могат да направят вашия backlink профил по-силен, ако идват от високо PR уеб източници.


 • Microsoft
източник, който е много полезен за потребителите от цял ​​свят. Ето защо има най-високата PageRank. Получавайки входящи връзки от този сайт, ще увеличите авторитета на марката си и ще повишите репутацията на уеб сайта в Google.

За да генерирате следващи препратки от Microsoft, трябва да изпълните следните стъпки:

 1. Създаване на нов акаунт в Microsoft.
 2. Влезте и отидете в секцията с профили.
 3. Отворете секцията за връзки и добавете вашата връзка към целевия котва.
 4. За да завършите тази процедура, кликнете върху бутона "Запазване".
 • Google Plus

Google Plus е социална мрежа, собственост на Google. Можете да получите качествени препратки от този източник, като изпълните следните стъпки:

 1. Влезте в Google плюс използването на профила си в Gmail.
 2. Създайте нова страница за вашия блог.
 3. После проверете страницата си.
 4. И накрая, добавете вашата връзка към URL секция.
 5. Кликнете върху бутона "Запазване".
December 22, 2017