Back to Question Center
0

Как да доминирам Amazon продажби ранг списък?

1 answers:

Amazon е най-големият портал за електронна търговия в света. Всеки ден милиони хора правят покупки на тази платформа, като увеличават приходите на отделните продавачи и общата печалба на Amazon. Повишаването на ръста на продажбите на Amazon в списъка с резултати от търсенето може значително да увеличи видимостта на вашата марка и да увеличи приходите. Вероятно най-добрият начин да се подобри класирането на продажбите е най-добрите в класа продукти на дребно на разумна цена - 11 11 11 poppy pink. Освен това продуктите Ви винаги трябва да са на склад. Другите фактори за класиране, като преживяване при отлично търсене на потребители, бърз транспорт и доставка, зависят само от вас. Тези основи ще послужат като най-устойчивите методи за вашето присъствие в Амазонка.

Въпреки това, извън основната мърчандайзинг, има още няколко предложения, които трябва да сте наясно. В тази статия ще обсъдим методите, които трябва да се опитате да оптимизирате стратегията си за повишаване на продажбите си.

Практически начини за доминиране на класацията за продажби на Amazon

  • бихте искали да увеличите продажбите си на Amazon, перфектният вариант ще бъде да използвате допълнителни източници на трафик като общности за сделки. Има много форум общности за Amazon купувачи, които оценяват сделки и да предоставят на други съвети къде и кога те могат да направят добра сделка. Такива членове на общността са изключително добри в намирането на най-хубавите неща на разумна цена. Тези момчета ще намерят каквито и да било ценови грешки, промоции и възможности. Не губете шанса си да продавате повече и станете член на една от популярните общности за сделки. Уверете се, че вашите отстъпки са достатъчно значими, за да накарат купувачите на сделки да ги забележат. Ако вашите продукти са с високо качество и имат добра цена, ще можете да наблюдавате значителни и бързи продажби.

Както вероятно сте забелязали, най-продаваните продукти винаги се намират на страницата с резултати от търсенето в Amazon. Тя може да бъде обяснена с основната цел на Amazon да увеличи максимално приходите. Така че, колкото по-добри са вашите резултати, толкова по-високи се появявате в резултатите от търсенето, което впоследствие води до повече продажби. Според правилата на алгоритъма за класиране в Amazon, всяко място в резултатите от търсенето се изчислява на всеки термин. Така че, дори ако вашият артикул е класиран високо във вашата категория, това не означава, че ще бъде поставен в горната част на Amazon търсене на съответните термини.

За да промените тази ситуация и да окажете положително влияние върху Вашия ранг на Amazon продажбите в списъка с резултати от търсенето, трябва да използвате практически начини за намиране на ранг на продажбите. Нека да обсъдим някои от тях.

Критичният аспект на вашата кампания за оптимизиране на Amazon е проучването на ключови думи. Необходимо е да намерите подходящи и големи обеми, които купувачите използват, за да намерят точно вашия продукт. Можете да получите тези данни чрез програмата Amazon Sales Central или Amazon Retail Analytics. Освен това е възможно да използвате Google Trends за данни за търсене в мрежата като слаб прокси, ако е необходимо. След като сте съставили списък с подходящи термини за търсене, трябва да проучите Amazon за вашите условия за голям обем. Намерете продукта си на страница с резултати от търсенето, кликнете върху страницата с подробности и я купете. Направете това отново и отново, докато не забележите първите подобрения. Ефектът от тази стратегия ще зависи от редица фактори като структурата на разходите на продукта, договорено споразумение с Amazon. и т.н.

Можете да намерите Amazon еквивалент на често продаваните продукти на Amazon Купони. Тя може да служи като полезно средство за популяризиране поради голямо разнообразие от причини. Купувачите на енергия от доставчици са популярни сред клиентите. Ето защо те могат да повлияят положително на популяризирането на Вашата марка и ранг на продажбите. Можете да се изправите пред тях в "Златната кутия" или в магазините за търговия. Има няколко общи талона, така че да можете да подобрите експозицията на марката си дори при нулева скорост на продажбите.

Тя е лесна за използване и да ги управлява, тъй като можете да създадете купувачи мощност на продавача от себе си в централния доставчик. Освен това можете да имате пълен контрол върху бюджета си. Талоните се изключват веднага след изчерпване на бюджета. Друго предимство е, че купоните за мощност на продавачите не изискват значителни инвестиции. Можете да финансирате отстъпките и да платите такса за обратно изкупуване.

  • Лична мрежа

За да увеличите продажбите си и да подобрите ранга на продуктите в Amazon,. Колкото повече сделки имате, толкова по-високо ще се класирате в търсенето в Amazon. Така че, можете да увеличите продажбите с повече продажби. Преди всичко можете да ангажирате своите приятели и роднини да закупят вашите неща. Можете също така да отделите малко пари за себе си и да ги дарите само за хора. По този начин ще получите топката подвижен.

  • Социални медии и блогове

Социалните медийни платформи могат да служат като допълнителни източници на трафик за вашите продукти на Amazon. Ето защо създайте своите профили на популярни социални платформи като Facebook, Instagram, Twitter и Pinterest. Тези страници трябва да включват вашите продукти и да ангажират потребителите да ги закупят. Уверете се, че сте поставили линк към вашата малка обява в заглавката на страницата. Трябва редовно да актуализирате информацията в медийните си профили, за да поддържате дейността на последователя.

Разумно е да създадете редовен блог, посветен на вашите продукти. Направете себе си разпознаваем експерт, като създадете вълнуващи и базирани на научни изследвания материали. Освен това можете да оставите коментарите си на други свързани блогове или дискусионни форуми. Ефективният начин да подобрите осведомеността си за марката е публикуването на гости. За да спестите време за стартирането и популяризирането на личния блог, можете да си сътрудничите с макар и влиятелни в рамките на вашата ниша.

Един по-творчески начин за разширяване на видимостта на вашата марка в интернет е да се рекламирате за вашите продукти на Amazon. Можете да създавате прессъобщения или статии и да ги изпращате до новинарски организации в рамките на вашата пазарна ниша. Ако имате контакти с медийни канали като телевизия, вестници и др. , можете да ги помолите да представят вашите продукти. В противен случай можете да платите за продуктите си, рекламирани в онлайн медиите, с връзка към страницата ви в Amazon.

December 22, 2017