Back to Question Center
0

Semalt обяснява защо Mozenda се счита за един от най-добрите инструменти за извличане на данни

1 answers:

Отстраняване на данни е процес на събиране на данни от определен домейн, за да се организира формати като XML, CSV или TSV. Този процес се различава от извличането на данни, тъй като обикновено се извършва екстракция чрез събиране на данни от няколко домейна.

Търсенето на 13 услуги за изтриване на данни се увеличава драстично поради многобройните му предимства. Ето защо са разработени много инструменти, за да получите информация от интернет. За съжаление, повечето от инструментите не са съвършени и имат много недостатъци - bagnomaria rumorista. Съществува инструмент с по-превъзходни функции, а това е Mozenda.

Ползи от извличането на данни

Mozenda може да събира информация за контакти на организации и физически лица. Извличането на информация за контакт е необходимо за организациите за продажби и доставчиците на маркетингови услуги по целия свят. С разработването на технология за изтриване на уеб , стана много лесно да се търсят хора и организации да предлагат вашите услуги и продукти на.

Лесният достъп до всяка информация за контакт улесни съставянето на пощенските списъци, електронните списъци и дори списъците с повиквания. В допълнение към посоченото по-горе предимство има и други причини редовно да се изтрива информация:

1. Конкурентни изследвания: Дружествата извличат данни по различни причини за конкуренцията. Например компаниите могат да искат да знаят цените, които предлагат техните конкуренти за определени продукти и услуги.

2. Географско насочване и групиране: Данните се остъргват за правилно профилиране. Тя дава възможност на компаниите да провеждат маркетингови кампании, базирани на местоположение, и по този начин да повишават ефективността на маркетинговите си дейности. Например, компания, която управлява спа център в Дейтън, щата Охайо, трябва да изпраща само маркетингови съобщения до жителите на Дейтън. Изпращането им на жителите на Синсинати ще не бъде ефективно, тъй като няма вероятност някой да пътува толкова далеч, само за да получи някои спа услуги.

3. Маркетингови кампании: Както споменахме по-рано, трябва да имате достъп до информацията, за да създадете база данни за целевата аудитория.

4. Създаване на директории: Например, ако дадена компания трябва да използва услугите на адвокат, тя трябва да провери адресите на адвокатите, за да получи контактите на някои адвокати със седалище в същия град.

5. Оценка на физически лица и бизнес организации: Когато търсите бизнес партньор или доставчик на услуги, извличането на данни помага на дружеството да оценява бъдещите си партньори. Ако можете да получите информация за компания или физическо лице, тогава можете да ги оцените задочно.

Защо Mozenda

Mozenda софтуер може да извлича периодично или при поискване нужните данни. Той е създаден, за да накара потребителите да научат уменията за извличане на уеб страници много бързо. Mozenda използва технологията за изобразяване на браузъри, която го прави имитиращ истински потребител на хора.

Предимствата на имитирането на потребител са:

  • Софтуерът може да обработва JavaScript и Ajax лесно
  • Той може лесно да се движи през дълбоки уеб страници
  • ) Натоварва и управлява страниците точно като браузър

Освен че е способен да наподобява потребителите, Mozenda се подкрепя от изключителна техническа поддръжка 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, а пакетът идва с кратки уроци за потребители за да научите как да използвате инструмента правилно. Кратките уроци са:

  • Как да улавяте текст. Това отнема само 43 секунди
  • Как да заредите следващата страница с резултати. Това отнема минута и 58 секунди
  • Как да планираме програма да се изпълнява редовно. Продължителността за това е една минута и 8 секунди
  • Как да съчетаем данните от две полета. Отнема само 1 минута и 16 секунди

В заключение, въпреки че Mozenda има многобройни характеристики, най-важната причина, поради която трябва да го опитате, е способността му да остъргва динамични сайтове.

December 22, 2017