Back to Question Center
0

Как да успеем на Amazon да търсят ключови думи за най-добър продавач най-добрият начин?

1 answers:

За съжаление няма окончателно ръководство или стъпка по стъпка планове за действие, които да гарантират, че продуктовите ви обяви ще бъдат добре забелязани от Amazon за търсене на оферти за най-продавани. С милиони активни купувачи, множество предложения за продукти и неговият сложен алгоритъм за класиране в търсене Amazon е много конкурентно място за продажба. И ето, когато оптимизирането на продуктовата Ви информация влезе в действие. Искам да кажа, че с добър списък с най-ефективните ключови думи лесно можете да се изкачите на върха в Amazon за търсене на подходящи предложения за продавачи. Но как да намерите най-добрите ключови думи с най-голям обем на търсене, но все още по-ниска конкуренция? По-долу ще ви покажа кратка инструкция, за да направите нещата много по-лесни, поне тези, свързани с ключовите думи за изследване на Amazon.

Намерете семена Ключови думи

Ако не знаете точно кои главни целеви ключови думи да използвате за продуктовите си обяви в Amazon, тук е вашата отправна точка. Първото нещо, което трябва да направите, е да намерите ключови думи за семена - security technology companies in Portland. Искам да кажа, че когато вече имате продукт за продажба, е време да се идентифицират основните обеми на търсене, в съответствие с получаването на голяма картина на фрази за търсене на дълги опашки, използвани от живите купувачи. Препоръчвам да използвате инструмента за планиране на ключови думи на Google като идеалното решение за бързо стартиране, за да разберете незабавно правилата на играта, която искате да спечелите с търсенето на оферти от топ продавач от Amazon.

Следващата стъпка е да съберете заедно идеи за ключови думи от два основни източника - реални предпочитания за търсене на купувачи, както и най-ефективни ключови думи и комбинации от дълги опашки, използвани успешно от вашите конкуренти. Тук е, когато Amazon ключови думи изследвания и проследяване инструменти влезе в игра! За щастие има много различни опции (т.е. специални инструменти, онлайн платформи или разширения на браузърите), налични в мрежата. Що се отнася до мен, бих препоръчал провеждането на конкурентни проучвания, придружени с задълбочен анализ на реалните предпочитания на купувачите, като се използва един от следните инструменти, предназначени да оценят възможностите за търсене на ключови думи от Amazon: KeywordInspector, Scope, JungleScout или AMZ Инструмент за следене.

Анализирайте ключовите показатели - и сте готови

Не е чудно, че ще си проправите път през хилядите различни идеи за ключови думи, които изглеждат потенциално печеливша. Но как да кажа наистина достойни предложения от някои категорично по-малко разумни? Тук са ключовите показатели, с които можете да превърнете главния си списък с идеи за ключови думи в кратък набор от практически действия:

  • Обем на търсенето това е цял свят. Искам да кажа, че освен самия пазар на Amazon, общият обем на търсене ни дава широко разбиране за популярността на ключовите думи в търсенето с Google сред купувачите на живо.
  • Кликвания - ще ви помогнат да разберете истинския потенциал за генериране на трафик на една ключова дума. Или обратно, знаейки степента на кликване или трафика на най-близките си конкуренти от ниша или категория, лесно можете да вземете някои ценни ключови думи, които вече показват най-добри резултати за Amazon.
  • Ключова дума Сложност - разгледайте трудностите за дължина и класиране за всяка ключова дума или фраза с дълги опашки, преди да пуснете оптимизирането на продуктовата си информация за всяка от тях. Искам да кажа, че най-голямото предизвикателство тук е да се намери здравословна ключова дума баланс между тяхната търговска стойност и трудност по класирането. И не забравяйте, че имате за цел да намерите тези ключови думи, които най-вероятно ще бъдат използвани от истинските хора, а не от търсачките.

December 6, 2017
Как да успеем на Amazon да търсят ключови думи за най-добър продавач най-добрият начин?
Reply