Back to Question Center
0

Какви са начините да станете търсени от Amazon TOP?

1 answers:

За да получите добра представа за това как да станете амазонски TOP търсачи, трябва да получите ясна представа за това, което се продава на Amazon. За да сте сигурни, че правилно изграждате маркетинговата си кампания, проверете тази публикация, за да видите аспектите на оптимизацията, които трябва да знаете. Тази публикация ще отвори очите ви за съкровището на Amazon и ще ви помогне да наберете пари там без никакви усилия.

Търсения, които търсят в Amazon преминете към основната страница на продукта и след това кликнете върху офертите, представени по-долу, за да проверите по-достъпните предложения. Въпреки това, първото нещо, което купувачите на Amazon обикновено проверяват, е кутията за купуване. Този раздел показва най-добрия вариант в рамките на пазарната ниша. Според статистическите данни, 56 милиарда долара от продажбата на 62 милиарда щатски долара на Amazon се случват точно тук - it service in Portland. Купувачите знаят, че могат да разчитат на избора на "Амазон", защото отчитат различни аспекти като цена, качество, уместност и т.н. С помощта на кутия за купуване клиентите могат да започнат процеса на закупуване, като добавят продукти към своите колички за пазаруване.

Поради високата конкуренция на Amazon, не е лесна задача да се превърнеш в чертал продавач, който печели кутията за купуване. Това не означава, че ако се класирате високо на Amazon SERP, вие ще се превърнете в чертан продавач. За да спечелите кутията за купуване, трябва да спазвате указанията на Amazon и да бъдете ценни за клиентите си.

 1. Конкурентни цени

)

Трябва да предоставите на потребителите конкурентна цена, за да спечелите кутия за купуване. Тя включва не само цена на продукта, но и разходите за доставка. Купувачите, които търсят необходимите продукти на Amazon, могат да сравняват всички цени и най-вероятно да изберат най-ниската цена на пазара. За да поддържате конкурентноспособността си, трябва редовно да провеждате конкурентен анализ. Освен това е разумно да се използват инструменти за преоценка.

 1. Конкурентни оферти

Вашите оферти трябва да се конкурират, тъй като има повече продавачи, изкачва се на върха.

 1. История на продажбите

За да спечелите кутия за купуване на Amazon, трябва да имате дълга и позитивна история на продажбите. Amazon взема предвид вашите клиентски отзиви и средния брой покупки на месец. Като правило продуктите, които наскоро се появиха на пазара на Amazon, не могат да станат продавани.

Много други фактори влияят на Amazon избор на черта продавач. Въпреки това споменатите по-горе фактори са най-мощните. Най-ефективното решение тук е да се уверите, че всички транзакции, които получавате чрез Amazon, вървят добре. Трябва да осигурите на клиентите най-добрата поддръжка на клиенти и да останете полезни..

 • Amazon Fulfillment

Amazon изпълнение е програма, разработена от Amazon, за да помогне на онлайн търговците да продават своите продукти. Използвайки тази програма, можете да изпратите вашите стоки в един от многото центрове за зареждане на Amazon, за да бъдат складирани. Това означава, че всеки път, когато клиент закупи продукти от вас, Amazon ги доставя. Тази програма ви помага да спестите време и да се съсредоточите върху други аспекти на управлението на бизнеса си. Amazon поема много аспекти на корабоплаването и обслужването на клиентите, както и разширяването на обхвата на продуктите ви до членовете на Amazon Prime и помага да спечелите кутия за купуване.

Съвети за направата на продуктите си ТОП търси в Amazon

 • Прегледът на положителните продукти е от съществено значение за вашия висок ранг на Amazon. Трябва да отбележим, че ние говорим за рецензии на вашата продуктова страница, но не и за обратна информация за вашия профил на продавача. От последното актуализиране на алгоритъма в Amazon е забранено да се инициират потребителите да оставят отзиви в замяна на подаръци, отстъпки и т.н. Ето защо трябва да получите екологични рецензии. Един от най-добрите начини да го направите е да осигурите на клиентите си най-доброто пазаруване. Опитайте се да генерирате положителни отзиви за продукти, тъй като те водят до по-високи класации и повече трафик в мрежата за търсене, а впоследствие и повече поръчки и продажби.

  • Ключови думи

  Важно е да вмъкнете вашите целеви термини за търсене в заглавието на продукта, описание и куршуми. Първо, трябва да направите проучване на ключови думи и да намерите най-подходящите за думите за търсене на бизнеса, които могат да се използват за популяризирането на вашата малка обява. На втория етап трябва да използвате стратегически тези ключови думи в заглавието и описанието си, за да направите своята малка обява оптимизирана и видима на страницата с резултати от търсенето в Amazon. Въпреки това, не трябва да претоварвате вашата обява с ключови думи, тъй като в днешно време алгоритъмът на Amazon става по-умен и можете да бъдете наказани за това. Затова направете заглавието си естествено, прецизно и ангажирано, за да накарате купувачите да кликнат върху него от резултатите от търсенето. За да опростите кампанията си за търсене на ключови думи, можете да използвате един от автоматизираните инструменти за предлагане като инструмента за планиране на ключови думи на Google или инструмента за ключови думи за Amazon.

  • Добре оптимизиран списък с продукти

  Добре оптимизиран продукт списък може да ви помогне да спечелите дългосрочни продажби. В предходните ни статии дадохме подробни уроци как да направите малката си обява ефективна. Затова тук ще изброя само основни фактори за оптимизиране на списъка с продукти, които могат да повлияят положително върху Вашата процент на кликване и конверсия:

  1. Доверие и улов на търговска марка;
  2. Описателно наименование на продукта;
  3. Пълното описание на продукта с всички необходими характеристики на продукта и очевидни предимства;
  4. Разумни куршуми;
  5. Качествени снимки на продукта с възможност за мащабиране;
  6. Обръщайки внимание на опасенията.
  • Конкурентна цена

  Диапазонът се определя от клиентите на Amazon по отношение на това, прекарват върху него. Вашата цена трябва да бъде разумна и да се основава на средната пазарна тенденция. Тя може да се повдигне или да падне сезонно или с появата на новата подобрена версия на вашия продукт. Цената ви не трябва да бъде изключително ниска, тъй като това може да означава проблеми с качеството за вашите потенциални клиенти. Ето защо се опитайте да ориентирате към водещия продукт на вашата ниша.

December 6, 2017
Какви са начините да станете търсени от Amazon TOP?
Reply