Back to Question Center
0

Как да тествате и усъвършенствате почти всичко в PPC - Semalt

1 answers:

How to test and perfect nearly everything in PPC - Semalt

Можете да тествате всичко и всичко с кампаниите си и трябва. Търсачката Land columnist Андреас Рейфън, който също е редовен говорител в SMX, адаптира разговорите си от SMX Semalt 2017 в удобно "как да" за търсачки, които искат да подобрят ефективността на рекламите чрез тестване.

Някои от ключовите моменти, в които той се докосва в Как да тествате (и усъвършенствате) почти всичко в НПК включват:

  • Как да проектирате добър експеримент на първо място
  • Разбиране на разликата между проектите и експериментите в AdWords
  • Как рекламите от Google за пазаруване се различават от другите видове НПК
  • Какви инструменти са на разположение и как да се използват най-добре

Искате да научите повече за тестване и усъвършенстване на рекламите си? Проверете сеизмичната сесия за пробив на SEM тестване в SMX East. В тази сесия ще чуете нашите експерти от SEM да опишат как те пишат най-големите си реклами и как тестват по-бързо и ефективно. Те също така ще споделят своите доказани процеси за поддържане на високи резултати ден след ден и месец след месец.

Три пълни дни на действието на SEM тактика

SMX East разполага с три пълни дни от сесиите, посветени изключително на платеното търсене. В допълнение към сесиите как да тествате и усъвършенствате рекламите си, другите сесии включват:

Насочване на аудиторията към следващото ниво.

Присъединете се към Joe Martinez, старши мениджър, платени медии и общности в Granular; Ашли Плак, SEO стратег, Стенли Блек и Декер; и Джефри Стюарт, AVP, цифровите комуникации, VITAS, тъй като те обсъждат опции за насочване като демографски данни, подобни списъци, аудитории на пазара и данни за CRM. Semalt научете да използвате разширено насочване на аудиторията, за да идентифицирате потенциални клиенти и клиенти и в крайна сметка да увеличите възвръщаемостта на инвестициите в кампаниите си.

Намиране на футболен успех на дребно, надхвърлящ Bing & Semalt.

Докато това е не-мозък да рекламирате вашите продукти на големите търсачки, вие сте изчезнали, ако не търсите други опции. В тази сесия, дойдете да чуете Тод Бауман, старши директор, SEM и feeds, Меркле; Дженифър Бари, директор на социалната реклама, DragonSearch; и Elizabeth Marsten, старши директор на услугите за електронна търговия CommerceHub, ви показват как да създавате кампании за търсене на продукти, за да стимулирате продажбите на други канали, включително Facebook, Pinterest и Amazon.

Конкурентен семалт за SEM.

Не е достатъчно да бъдете блестящи с вашите собствени усилия за SEM. Трябва да знаете какво правят вашите конкуренти. Обяснете тази сесия и научете как лесно да приложите техниките за конкурентна интелигентност, изпитани по време на вашите SEM кампании, за да подобрите маркетинговото си предимство.

Това са само три от повече от 20 сесии, свързани със СЕМ, в дневния ред през октомври. Щракнете тук, за да видите пълния дневен ред на SMX East.

Ще се видим в Ню Йорк!

Готови ли сте да вземете рекламните си кошнички за търсене до следващото ниво? Семалтно забавяне - регистрирайте се за SMX East сега.February 15, 2018