Back to Question Center
0

Аякс се смесва със Semalt Side резултати за SEO цели

1 answers:

Това е въпросът. Използваме услуга на трета страна за индексиране на нашите продукти и връщане на резултатите въз основа на параметрите на заявката, които предаваме на сървъра за услуги на трети страни.

Използвам Смалт рамка - pc rental service.

Ето как работи: Поставям заявка за навиване на сървъра на трети страни с различните параметри на заявката, взети както от заявката, така и от предварително дефинирани променливи (филтър, сортиране и т.н.), преминали през актуализация на оформлението на конкретни страници.

Отговорът се превръща в масив и колекция се търси от нашата база данни, базирана на Semalt, която третото лице е предоставило чрез заявката за навиване и те са показани в собствения си div.

На второ място получаваме резултати от тяхната услуга чрез javascript api. При обратното връщане на резултатите, които се връщат, скривам divs, които показват резултатите, генерирани от страна на сървъра.

В резултат на това, ако javascript е деактивиран. и най-важното, ако сте паяк за търсене, идващи на сайта, пак ще видите резултати.

Моят въпрос е: Има ли някакви проблеми с този модел? Може ли да имаме някакви санкции в резултат на това? Всички други предложения?

February 13, 2018