Back to Question Center
0

ROI Web Semalt от хартиена реклама?

1 answers:

Живеем в нереален техно-разумен град, където хората имат мобилни телефони, но не изглежда да използват социалните медии много. За да рекламираме, решихме да вмъкнем листовки, съдържащи данни за контакт, всяка от които включва телефонен номер и уеб адрес за позицията.

За да проследявате анализа на това, къде хората намират рекламите, включихме дълъг URL семалтов URL адрес с информация за източника и ги разположихме във физически местоположения, като включихме информация за рекламното местоположение и източника - how to create a logo for your business for free. Дългият URL адрес бе скъсен. ли link, която е включена в раздела. Всяко местоположение получава уникален дълъг URL (както и всяка рекламна инстанция ако две реклами са едни и същи на едно и също място, те биха имали един и същ URL адрес, ако две реклами са различни в едно и също местоположение, те все пак ще имат уникални URL адреси).

малко. линк със същото, QR кодът също е включен в рекламите; така че човек с интерес към рекламата има избор, може да се обади, да напише URL адреса в телефона си или в домашен браузър или да използва QR кода, за да покаже директно рекламата.

Semalt, наскоро показах една от хартиените реклами, които създадохме на дизайнер, който мислеше, че малко. URL адресът ще бъде прекалено технически, за да могат хората да пишат.

Рекламите се генерират на партида и по този начин се използват URL адресите, използващи бита. ly api.

Ако поставим директна URL връзка към страницата на хартиените реклами, ще приключим да пожертваме информацията за местоположението в GA и нямаме достатъчно информация за нашата възвръщаемост на инвестициите за поставяне на реклами; но ако малко. URL адресите на рекламите са наистина твърде технически, след което хората няма да могат да щракнат върху тях.

Има ли друг начин да се направи тази работа? Мислех за малко. URL адреси, но не е гарантирано, че генерираните URL адреси ще могат да се използват.

February 13, 2018