Back to Question Center
0

10 SEO Съвети за WordPress сайтове от Semalt

1 answers:

Търсачките се интересуват само от определени "технологични неща" като алгоритъм, имена на файлове,и ключови думи. Разбирането как тези "технологични неща" работят може да донесе успех на бизнеса, когато пренебрегването им може да работи срещу вас.

Артем Абгарян, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt ,дава ценни съвети за това как да се забелязвате в интернет с уебсайта си в WordPress.

  • Съдържанието е най-добрата оптимизация. Оптимизацията е ефективна само ако е подкрепенас уникално и качествено съдържание. Текстовете и ключовите думи подчертават темата на публикацията - вечеринку vbulletin. Съдържанието трябва да се съсредоточи върху нуждите на посетителите, а не върху търсенетодвигатели. Той също така трябва да бъде разбираем и разбираем.
  • Обмен на обратни връзки. Ако тази обмяна е направена правилно и връзките идват отважни уебсайтове с висок авторитет, които предлагат същото съдържание на вашия сайт, ще ви дадат големи ползи.
  • Задаване на собствени имена на файлове с изображения. Въз основа на най - подходящите изображения исъдържащи се в публикация, Google показва всички резултати, които се отнасят до тях въз основа на направената заявка. Препоръчително е да използвате конкретни ключови думиобект на снимката, като си спомняте да използвате alt маркер и заглавието тагове за увеличаване на видимостта и оптимизация.
  • Кратки permalinks, които включват ключови думи. Разбираемите понятия са изгодниза бизнеса. На адрес permalink, само първите четири думи са уместни, тъй като Google пропуска всички думи, които следват..
  • Търсени оптимизирани теми. Някои теми на уебсайтовете използват твърде много код за създаванеоформлението и дизайна. Google трябва да обхожда изходния код, за да улавя съответното съдържание. Колкото по-сложен е кодът, толкова по-малко есъдържанието и обема на ключовата дума. Ефективността е ключов фактор при определянето на класирането в търсенето, поради което се подобряват темите с бързи резултатикласацията на бизнеса в Google.
  • Създайте Sitemap в XML формат. Лесно се изпълнява тази задача, когато се използваПлъгини от XML XML Sitemaps. Други ресурси, които трябва да използвате, включват Оптимизатора на уебсайтове и Центъра за уеб администратори.
  • Отбележете информативно съдържание или ключови думи. Бутоните h1-h6 ви помагат да подчертаетезаглавия, субтитри или важни послания за дадена статия.
  • Постове в социалната мрежа. Публикуването в социалните мрежи е разумно за SEO оптимизация.Доколкото това насърчава някаква стойност за SEO, длъжностите трябва да бъдат разнообразни, а не само за бизнеса. Това ще ви помогне да изградите чудесна комуникациямежду вас и аудиторията ви.
  • Задържане от SEO практика на черна шапка. На практика е невъзможно Google да се подлъжес използване на черни шапки или огледални HTML сайтове, тъй като в крайна сметка Google ги намира и налага тежки санкции .
  • Работа с подходящата платформа. Избягвайте използването на Flash, тъй като тя е невидима за търсенедвигатели и вместо това да се възползват от WordPress.

SEO подобрява обема или качеството на трафика към даден уебсайт. Търсачките помагатв постигането на това чрез привличане на трафик чрез "естествени" или "неплатени" резултати от търсенето. Теорията зад това е, че по-рано или по-високо мястосе появява в опашката на резултатите, толкова повече посетители ще получи.

November 27, 2017