Back to Question Center
0

10 начина да увеличите продажбите си на електронна търговия, доказани от Semalt

1 answers:

Всъщност, собствениците на електронни търгове правят много париот техните продукти. Неотдавнашно проучване на Statista показа, че продажбите на електронната търговия на дребно в световен мащабще достигне 2.86 трлн. долара през 2018 г. За съжаление, не просто изграждате електронна търговиясъхранявайте и очаквайте клиентите да наводнят вашия сайт. Ще трябва да се включите в успешни маркетингови кампанииза привличане на интереса на купувачите.

Добрата новина е, че със следните маркетингови стратегии, доказани от Semalt Digital Services, ще го направитеувеличете продажбите си в електронната търговия. Иван Коновалов, мениджър за успеха на клиентите на Семалт , дава важни съветивърху каква тактика магазини за електронна търговия трябва да се прилагат, за да процъфтят.

1. Използвайте по-продавани и кръстосани продажби

Нагоре-продажбата и кръстосаните продажби са сигурни начини за пожар, които можете да използвате, за да увеличите онлайн продажбите. Кръстосани продажбие начинът за въвеждане на свързани продукти заедно с това, което клиентът обмисля да купи. Тя даваклиент много допълващи продукти, от които да избирате. Нагоре-продажбата е продажбата на нещо по-високоверсия на продукт, който клиентът купува. Този метод позволява на клиента Ви да види същия продуктс разширени функции и по-висока цена.

Тези техники за продажба са предназначени да насърчават клиентите да купуват други продукти. Истината е, че когаклиентите виждат повече от това, от което се нуждаят, те ще бъдат мотивирани да купуват повече. Няколко проучвания са показаниче препродажбата и кръстосаните продажби насърчават клиентите да се върнат за повече.

2. Подобрете дизайна на уебсайта си

В днешната дигитална епоха се нуждаете от персонализиран дизайн на уеб сайт, за да привличате и ангажирате потенциални клиенти. Вашиятмагазинът за електронна търговия е част от компанията и нейният дизайн трябва да отразява колко е професионална марката ви.Всъщност рекламните Ви кампании трябва да започнат и от магазина ви. Специалистите от семалтите открихафактът, че клиентите най-често избягват онлайн магазина, ако липсва важна персонализация.

Изграждането на добре разработен магазин за електронна търговия е важна стъпка към преодоляването на конкурентите. Ако ти сипланирайки да преработите своя магазин, след това се уверете, че има отзивчив дизайн, който дава на клиентите апрекрасно пазаруване. Всъщност, ще стимулирате повече продажби, когато го направите лесно за хоратада навигирате и да намерите продукти на уебсайта.

3. Направете вашия сайт Mobile Friendly

През последните няколко години на пазара идват много нови таблети и смартфони.значително увеличи броя на онлайн купувачите. Проучванията показват, че броят на мобилните купувачие надхвърлило това на настолната употреба. В тази цифрова епоха, правейки своя магазин за електронна търговия идеално приетикъм различни мобилни устройства е съществена част от вашия бизнес успех.

Дори Google увеличава класирането за мобилно търсене за уеб сайтове, които се показват по подходящ начин на мобилни устройства.За да създадете мобилна версия на текущия си уебсайт, можете да използвате платформа за реализация или мобилни устройстваплъгини. Създаването на приятелски мобилен магазин за електронна търговия е добър начин, по който можете да работите, за да изложите бизнеса сиза мобилни купувачи. С мобилната оптимизация на магазина ще увеличите процентите на реализация и ще увеличите продажбите.

4. Използвайте изображения на продукти с добро качество

Не използвайте изображение на продукт, само за да добавите изображения. Изображенията на вашите продукти трябва да иматвисоко качество. Вярно е, че получаването на изображения на професионални продукти може да бъде трудна задача, нотова също е вярно, че те могат да помогнат да привлечете потенциални клиенти към магазина си. Нашите експерти са доказали многовреме, при което добавянето на ярки изображения на обекти с опции за мащабиране насърчава потенциалните клиенти да купуват продукт.

5. Оптимизиране на описанията на страницата на продукта

Описанията на вашата продуктова страница имат потенциала да примамят клиентите да направят покупка. Уверете се, че товаописани са полезни функции, които карат клиентите да се интересуват. Продължете да ги мотивирате по-надолуфунията. Най-популярните сайтове за електронна търговия като Amazon показват своите продуктови ключови характеристики за подобряване на продажбите.

Описанията трябва да бъдат добре дефинирани, така че всеки потенциален клиент, който ги прочете, да бъде насърченда предприемат действия. Можете да използвате атрактивни къси куршуми, за да покажете основните характеристики на продукта. Без съмнениече ще ви липсват много продажби, когато детайлите, които би трябвало да ви насърчаватКлиентите, които правят покупка, са скрити в описание.

6. Създаване на кратки рекламни продукти Видеоклипове

Видео кампанията е важна маркетингова стратегия на много магазини за електронна търговия, използвани за даувеличаване на продажбите. Днешните мобилни потребители предпочитат да гледат видеоклипове повече, отколкото други видовеот съдържанието. Създайте интересни кратки промоционални видеоклипове на вашите продукти, които са важнифункциите на вашите продукти, които могат да привлекат вниманието на клиентите. Интегрирайте тези видеоклипове в различни продуктови уеб страници.

Можете също да качвате продуктови видеоклипове на всички популярни видео сайтове, за да увеличите експозицията. незабравете да оптимизирате видеоклиповете си за SEO, като добавите ключови думи към заглавието и описанието на видеоклипа. Виеможе да добави адреса на уебсайта Ви като текст в описанието, за да управлява трафика.

7. Създайте уникално предложение за стойност

Огромното разнообразие, което съществува в областта на електронната търговия, затруднява компаниитеда се отделят от конкуренцията. Без значение колко уникални си мислите продуктите виима, вероятно има друг магазин там, който предлага същото или подобнопродукти към вашия целеви пазар. Ако това е така, какво можете да направите, за да направите своята маркада се открояват от обхвата на хиляди други марки? Уникално ценно предложение е каквоще направи вашата марка специална. Трябва да напишете едно добро уникално предложение за стойност, което се отнасястойността на продукта ви. Предоставяйки го, вие ще превъзхождате в конкуренцията и ще се радвате на предимствата на лидерството.

Уникално предложение за стойност може да бъде интегрирано на вашата начална страница, продуктова страница и рекламаза да увеличите процентите на реализация. Познаването на това, което отличава марката ви от останалитемарките ще ви помогнат да управлявате успешен бизнес в областта на електронната търговия. Тази стратегия може да ви помогне да се отделите от вашите конкуренти.

8. Оферта за безплатни и лесни връщания

Тази маркетингова тактика може да мотивира потенциалните клиенти да купуват от вас и да подобряват продажбите си експоненциално.Онлайн връщането на продукти помогна на много марки за електронна търговия да спечелят лоялността на клиентите и да ги накарат да се върнат за повече.

Онлайн търговията на дребно се среща често в бизнеса на електронната търговия, а клиентите ще връщат продуктите купували от време на време. Вашият клиент може да реши да върне продукт, който е повреденили не се побира добре. Клиентите се връщат приблизително от един на всеки три продукта. Всъщностповечето купувачи преглеждат правилата за връщане, преди да извършат покупка .

Ако потенциалните клиенти знаят, че могат свободно да връщат стоки, те по-вероятно ще бъдатвърни се отново. Проучването, проведено от Wall Street Journal, потвърди, че най-добротоклиентите са тези с най-висок процент на връщане. Изпълнение на тази политика във вашияпрактиката ще ви помогне да избегнете загубата на големи продажби и възможности за бизнес.

9. Показване на продуктите в началната страница

Вашата начална страница е една от най-важните части на уебсайта Ви за електронна търговия, така че трябваизползвайте го, за да запазите клиентите си ангажирани. Покажете най-продаваните продукти, така че потенциалните клиентиможе ясно да ги види. По-вероятно е всеки купувач, който идва в магазина ви за електронна търговиячрез други страници може да решите да посетите началната страница, за да видите други продукти. Така че, поставянето на вашетонай-популярните продукти на началната страница неизбежно увеличават продажбите.

10. Оферти за множествени доставки

Осигуряването на няколко опции за доставка на клиентите ще увеличи продажбите ви. Изненадващо,но фирмите, които продават качествени продукти, предлагат изключителен онлайн опитчесто се провалят, когато става дума за доставка. Ако ще мотивирате клиентите да купуват отвие сте готови да предложите множество опции за доставка. Такава полезна маркетингова стратегияе лесно да се приложи, но ви помага да избегнете загубата на потенциални клиенти и да ги пуснете да отидат при конкурентите ви.

Очевидно е, че интернет промени начина, по който хората търсят и купуват продукти. тезидни с настолни или мобилни устройства, можете да си купите всичко, от което се нуждаете онлайн. Хората савсе повече желаещи да се присъединят към бизнеса на електронната търговия. Да се ​​справи с темповете на покачванепопулярността на онлайн пазаруването, можете да се обърнете към професионалната помощ, предлагана от Semalt Digital Services Source .

November 27, 2017